Ionel Dănciulescu este categoric! Greșeala de neiertat pe care au făcut-o conducătorii lui Dinamo: „Dacă ar fi rămas, nu știu dacă ne-am fi găsit în situația asta!” | EXCLUSIV ProSport Live

Ionel Dănciulescu, fostul oficial al lui Dinamo, a vorbit, în cadrul emisiunii ProSport Live, despre situația echipei din „Ștefan cel Mare” și a identificat cea mai mare greșeală pe care a făcut-o conducerea roș-albă.

Clubul Dinamo a fost preluat, în vară, de un grup de investitori spanioli. Deși se aștepta ca acesta să-i aducă „strălucirea” de altădată formației din „Ștefan cel Mare”, echipa a rămas cu aceleași probleme financiare din trecut. Și au apărut altele chiar mai grave decât în era „Negoiță”.

Dinamo se află pe locul 12 din Liga 1, cu 26 de puncte obținute după 24 de meciuri jucate.

Citeste si:  Ion Crăciunescu, reacție vehementă în privința înlocuirii lui Cristi Balaj la șefia ANAD: „Dacă omul face treabă acolo, de ce să nu-l schimbăm!”

Ionel Dănciulescu, despre greșeala de neiertat pe care au făcut-o conducătorii lui Dinamo

Fostul oficial din „Ștefan cel Mare” consideră că actualul dezastru de la Dinamo s-ar fi putut evita, dacă Mircea Rednic nu era îndepărtat de pe banca echipei. Dănciulescu susține că înlocuirea „Puriului” a reprezentat cea mai mare greșeală a conducerii roș-albe.

„Greșeala cea mai mare a fost a celor care au luat decizia de a-l îndepărta pe Mircea Rednic, la momentul respectiv. Una dintre marile greșeli ale managementului lui Dinamo a fost îndepărtarea lui Mircea Rednic. Dacă ar fi rămas Mircea Rednic la momentul respectiv, nu știu dacă ne-am fi găsit în situația asta, la momentul actual”, a declarat Ionel Dănciulescu, la ProSport Live.

Citeste si:  EXCLUSIV Romanița Iovan, gest emoționant la 7 ani de la moartea lui Adrian Iovan. Ce va face în Munții Apuseni

Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo, în vara lui 2019, pe când patronul echipei încă era Ionuț Negoiță.

Ionel Dănciulescu, despre posibila demitere a lui Jerry Gane de la Dinamo

În ultima perioadă, s-a vorbit despre o posibilă revenire a lui Gigi Mulțescu, pe banca lui Dinamo, în locul lui Ionel Gane. Ionel Dănciulescu nu a vrut să se pronunțe în legătură cu necesitatea ca Ionel Gane să fie dat afară de la Dinamo, însă a atras atenția la faptul că actualul antrenor principal de la clubul roș-alb se află, la conducere, într-un moment greu al echipei.

Citeste si:  Cortacero, ia și învață! Suporterii ”DDB” le-au oferit jucătorilor o schemă complexă de bonificație similară cu cele din Premier League! Dinamoviștii pot primi 3 milioane de euro de la fani! | EXCLUSIV

„Nu știu dacă ar trebui o schimbare la nivelul băncii tehnice. Să nu uităm, Jerry a rămas într-un moment complicat, greu pentru echipă, a făcut și lucruri bune. E adevărat, nea Gigi (n.r. Gheorghe Mulțescu) e un om cu experiență extraordinară, are ochi la fotbaliști, e un om de calitate, cu experiență. Ar putea să ajute cu un sfat și să fie alături de echipă, dar aici este decizia celor care conduc”, a spus Ionel Dănciulescu.

Sursa: ProSport

 4 total views