Ionel Dănciulescu, după ce Florinel Coman a fost prins fără carnet la volan: „Cine n-a greșit în viață?” | EXCLUSIV ProSport LIVE

Ionel Dănciulescu, fost fotbalist și conducător acum la CS Dinamo, a vorbit, în cadrul emisiunii ProSport Live, despre recentele întâmplări din viața jucătorului Florinel Coman.

Lovitură dură pentru FCSB! Florinel Coman a fost prins de polițiști conducând fără permis și s-a ales cu dosar penal. Jucătorul mergea cu 165 de kilometri la oră când a fost oprit pe autostradă, pe sensul de la Constanța la București.

„Florinel are permis. A avut 165 la oră și el nu a avut permisul la el. Polițiștii l-au verificat și nu aveau cum să îl găsească cu permis pentru că el a luat permisul în altă țară. Dar are permis și am înțeles că trebuie să-l predea”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Citeste si:  CS U Craiova, mesaj războinic înaintea derby-ului cu FCSB! „Să terminăm anul pe locul 1!” | EXCLUSIV ProSport LIVE

Ionel Dănciulescu i-a luat apărarea lui Florinel Coman: „Cine n-a greșit în viață?” 

„Eu, de obicei, nu vreau să judec pe nimeni. Îmi pare rău de Florinel Coman, e unul dintre cei mai buni fotbaliști din Liga 1. S-a accidentat în Europa League, atunci era cel mai în formă, mai în formă decât Dennis Man.

Citeste si:  Starețul Gigi Becali. Patronul FCSB și-a construit propria mănăstire, în Oltenia!

Sper să treacă peste acea problemă. Să nu-l afecteze profesional. Cine n-a greșit în viață? Acum vizibilitatea este mai mare la fotbaliști, dar și în trecut se făceau lucruri care nu trebuiau făcute. Trebuie să-ți asumi ce ai făcut și să mergi mai departe.

Depide foarte mult de tine cum gestionezi această situație. Repede ajungi sus, imediat cazi. Contează să fii constant în evoluții”, a declarat Ionel Dănciulescu.

Citeste si:  Un alt cadru medical s-a stins din viață din cauza virusului SARS-CoV-2. „Un medic profund dedicat pacienților și profesiei sale”

Florinel Coman le-a prezentat polițiștilor care l-au oprit pe A2 un permis de conducere care nu este valabil în România. Carnetul vedetei de la FCSB pe care Gigi Becali speră să încaseze milioane de euro a arătat permis obținut în Ucraina.

Carnetul acestuia a fost oprit pentru mai multe verificări, iar „perla” lui Gigi Becali riscă să meargă la închisoare. Conform legii, conducerea fără permis se pedepsește cu închisoare cu executare de la unu la cinci ani.

Sursa: ProSport

 5 total views