luni 4 ianuarie 9:00 PM

Abonare la google news

Ionel Dănciulescu, dezvăluiri despre problemele mari de la Dinamo: „Eu știu asta! Nici Anton nu este mulțumit”


Ionel Dănciulescu este la curent cu problemele mari de la Dinamo! Fostul conducător din „Ștefan cel Mare” dezvăluie că există aceeași stare de incertitudine la nivelul lotului și dă de înțeles că Paul Anton este și el pe picior de plecare.


Fostul atacant al lui Dinamo nu știe pentru cât timp vor continua antrenamentele lui Dinamo, mai ales că Paul Anton și Ante Puljic, cei doi căpitani, sunt vizibil nemulțumiți de tot ceea ce se întâmplă în „Ștefan cel Mare”.

Jerry Gane a sunat adunarea la Dinamo, dar Ante Puljic este unul dintre cei care și-a amânat revenirea la București. Pe lângă medicul Liviu Bătineanu, Juan Camara, Diego Fabbrini sau Paul Anton sunt câteva dintre numele grele care sunt pe cale să părăsească echipa.

Ionel Dănciulescu este la curent cu situația de la Dinamo: „Aceleași minciuni din tot sezonul!”

Ionel Dănciulescu a subliniat că fanii sunt singurii care i-au plătit pe fotbaliștii lui Dinamo.

„Programul va continua, cu perioada de pregătire, dar nu știm pentru cât timp. Vedem și supărarea lui Puljic, nu este nici Anton mulțumit. Există aceeași stare de incertitudine, aceleași minciuni din tot sezonul. Din ce știu, spre finalul anului s-au împărțit bani către jucători, de la fanii din DDB. Au fost singurii bani primiți de fotbaliști”, a dezvăluit Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

Ante Puljic a tunat la adresa lui Pablo Cortacero în GSP și a făcut o comparație între spaniol și Ionuț Negoiță: „Problema lui cea mare este că ne-a promis ceva și nu s-a ținut de cuvânt. Situația la Dinamo e mai rea decât cu celălalt patron. Și va fi mai greu, sportiv, pentru Dinamo dacă mai pleacă 3-4 jucători până la startul sezonului. Deja am pierdut mulți jucători, dar încă mai suntem o echipă bună. Plus că ar trebui să mai vină niște transferuri, dar cine să mai vină în situația actuală de la Dinamo?! Săptămâna aceasta va fi decisivă, chiar va fi”.

Sursa: Prosport.ro