duminică 17 octombrie 6:18 PM

Abonare la google news

Ion Țiriac nu își lasă visul să se ruineze. Decizia pe care miliardarul a luat-o legată de București

Ion Țiriac nu își lasă visul să se ruineze și va aduce, în cele din urmă, un nou turneu ATP la București. BRD Năstase Țiriac Trophy a fost ultimul turneu ATP din România, însă din anul 2016 Ion Țiriac a decis să mute competiția în Serbia, la Belgrad. Acum, miliardarul român are din nou planuri mari pentru tenisul românesc.


Un turneu ATP, gata să fie organizat la București. Ion Țiriac nu își lasă visul să se ruineze

Ion Țiriac nu își lasă visul să se ruineze și va readuce în cele din urmă un turneu ATP în România. Cel mai probabil, competiția va fi organizată la București, la fel cum s-a întâmplat și cu „BRD Năstase Țiriac Trophy”, ultimul turneu ATP organizat de România.
În 2016, după mai bine de 20 de ani, Ion Țiriac a decis să mute turneul respectiv la Belgrad, în Serbia, din cauza problemelor apărute la arenele BNR.
Cosmin Hodor, managerul de comunicare al Simonei Halep, a transmis publicului planurile pe care le are Ion Țiriac:

Domnul Țiriac își dorește foarte mult să aducă un turneu ATP la București.
Cel mai probabil va fi pe zgură, înainte de Roland Garros. Rămâne de văzut dacă se va putea la anul sau peste doi ani. Va fi organizat în zona Otopeni. Domnul Țiriac își dorește neapărat un nou turneu ATP la București”, a spus Cosmin Hodor, potrivit gsp.ro.

Ar fi al 3-lea turneu important găzduit de România

Dacă va își îndeplini visul, Ion Țiriac va aduce în România un nou turneu important de tenis. Asta după ce în acest an au debutat și cele două turnee WTA 250 de la Cluj-Napoca.
Winners Open 2021 s-a desfășurat în perioada 2 – 8 august, pe zgură. Andrea Petkovic, favorita numărul 2 a competiției, a reușit să câștige primul turneu WTA de la Cluj-Napoca. Ea a învins-o în finală pe egipteanca Mayar Sherif cu un sec 6-1, 6-1.


Veștile bune pentru tenisul feminin din România au continuat să vină și după Winners Open. Transylvania Open va fi al doilea turneu WTA care va debuta în acest an la Cluj-Napoca, în intervalul 25 – 31 octombrie.
În cadrul Transylvania Open, turneu de categorie WTA 250, vor concura 32 de jucătoare la simplu și 16 echipe la dublu. În joc vor fi puse 280 de puncte WTA și premii de 235.238 de dolari. Suprafața de joc la Transylvania Open este hard indoor.

Transylvania Open începe pe 23 octombrie, cu meciurile din calificări, fază a competiției în care vor concura și trei românce: Elena Gabriela Ruse (92 WTA), Ana Bogdan (107 WTA) și Mihaela Buzărnescu (125 WTA).
Meciurile de pe tabloul principal debutează pe 25 octombrie, iar printre protagoniste vor fi Simona Halep (17 WTA), Irina Camelia Begu (61 WTA) și Jaqueline Cristian (111 WTA – beneficiară a unui wildcard).

De asemenea, la Transylvania Open va participa și o jucătoare din TOP 10 WTA. Iberica Garbine Muguruza (locul 6 WTA) și-a anunțat prezența la Cluj-Napoca, după ce a primit o invitație din partea organizatorilor.

Lovitură pentru Simona Halep. Darren Cahill poate să o antreneze pe noua senzație din tenis, Emma Răducanu.

Playsport.ro


Stirile.eu