Abonare la google news

Ion Ţiriac, avere colosală în pandemie! Miliardarul a făcut 300 de milioane de euro în 2020

Ion Ţiriac are o avere de 1,5 miliarde de euro și a urcat pe locul 2.238 în clasamentul celor mai bogați oameni de pe glob, scrie profit.ro.

Ion Ţiriac, avere colosală în pandemie

Acum un an, omul de afaceri se afla pe locul 2.276 în topul miliardarilor. Clasamentul include 3.228 de miliardari din 68 de țări.

„Eu în fiecare dimineaţă când mă trezesc, zău dacă ştiu cine sunt. Am atâtea în mână şi atâtea de făcut în fiecare zi că nu ştiu cine sunt. În paşaportul meu scrie de fapt Ioan nu Ion, pentru că pe tatăl meu aşa îl chema şi mi-a spus şi mie aşa. Am încercat la un moment dat să schimb numele pe Ion, dar trebuia să fac atâtea hârţoage încât am renunţat. Sunt născut în 1939, 9 mai, la Braşov”, a sps Ion Ţiriac.

Citeste si:  Adevăratul motiv pentru care Andrei Ivan nu a ajuns la FC Argeș: „Nu ne permitem așa ceva” | VIDEO EXCLUSIV

Pe ce aruncă Ion Ţiriac 100.000 de euro în fiecare lună. E moftul la care nu poate renunţa pentru nimic

Elon Musk este cel mai bogat om din lume

Fondatorul Tesla, Elon Musk, este cel mai bogat om din lume la ora actuală, având o avere de peste 185 miliarde de euro. Podiumul este completat de Jeff Bezos și Bernard Arnault. Ion Țiriac a rămas și în acest an singurul român din top.

Ion Țiriac a uitat două Ferrari de lux într-un garaj, timp de 10 ani. Ce s-a întâmplat apoi

Citeste si:  Twitter va bloca definitiv conturile celor care dezinformează în privința vaccinurilor

Averea cumulată a celor peste 3.200 de miliardari incluși în clasament a crescut cu 32% (3.500 miliarde dolari) în ultimul an, până la o nouă valoare record, de aproape 14.700 miliarde de dolari. În pofida pandemiei, ritmul de creștere s-a dublat față de 2019.

Citeste articolul pe RomaniaTV

 17 total views