2 iunie 9:12 PM

Abonare la google news

Ion Țiriac, „aroganță” incredibilă în fața Serenei Williams! Ce a făcut miliardarul la doar câțiva metri de americancă, în meciul cu Mihaela Buzărnescu de la Roland Garros

Ion Țiriac (82 de ani) e „la cuțite” cu Serena Williams (39 de ani), dar miliardarul român nu se ferește să dea ochii cu americanca! Ba dimpotrivă, Țiriac a avut o întâlnire de gradul 0 cu Williams, în timpul meciului dintre deținătoarea a 23 de titluri de Grand Slam și Mihaela Buzărnescu de la Roland Garros. 

Ion Țiriac i-a scos din sărite pe fanii Serenei Williams, făcându-și apariția, miercuri, în arena Philippe Chatrier, în timpul meciului cu Mihaela Buzărnescu de la Roland Garros! Țiriac s-a așezat la doar câțiva metri de americancă, în loja pentru care fostul tenismen plătește 50.000 de euro pe an.

Țiriac a urmărit primele game-uri ale partidei dintre Serena și Mihaela foarte relaxat, cu brațele încrucișate la piept. La meci, dar într-o lojă situată în altă zonă a arenei, s-a aflat și soțul Serenei Williams, Alexis Ohanian, cel care i-a adresat jigniri incalificabile lui Ion Țiriac în timpul turneului de la Australian Open.

Ion Țiriac s-a așezat la doar câțiva metri de Serena Williams în timpul meciului cu Mihaela Buzărnescu, în ciuda aversiunilor dintre el și americancă

Războiul dintre Ion Țiriac și Serena Williams a ținut prima pagină a ziarelor chiar și luna trecută! Americanca a boicotat turneul de la Madrid, patronat de Ion Țiriac, apoi a avut o ironie la adresa omului de afaceri, în timp ce se afla la Roma: „Comentariile de la tipul acela? De la acel om bătrân, bătrân? Da, nu știu. Încă e… (n.n. zâmbește), a spus americanca la întâlnirea cu jurnaliștii, lăsând loc de interpretări.

În acest context, nimeni nu se aștepta ca Ion Țiriac să își facă apariția la un meci al Serenei Williams! Țiriac a arătat încă o dată cât este de imprevizibil și, în ciuda aversităților, s-a așezat la doar câțiva metri de locul în care Serena servea contra Mihaelei Buzărnescu. Țiriac a purtat un tricou albastru, ochelari de soare și o pălărie albă. Fostul tenismen a părăsit centralul Phillipe Chatrier după câteva game-uri.

Citeste articolul pe ProSport