Abonare la google news

Ion Iliescu împlinește azi 91 de ani. Fostul președinte anunță că s-a vaccinat împotriva COVID-19: Pentru vârsta pe care o am, mă simt bine

Fostul preşedinte Ion Iliescu, care împlineşte miercuri 91 de ani, a anunţat că s-a vaccinat anti-Covid. El spune că se simte bine şi nu a avut reacţii adverse.

„Pentru vârsta pe care o am, mă simt bine”

M-am vaccinat şi m-am simţit bine. Nici nu am resimţit ceva după vaccinare. Pentru vârsta pe care o am, mă simt bine”, declară la Realitatea Plus Ion Iliescu.

El precizează că urmăreşte ce se întâmplă în PSD.

„Nu aş vrea să fac aprecieri care să influenţeze în vreun fel părerea oamenilor şi situaţia din partid. Urmăresc cu interes, mi-aş dori mai mult, dar nu vreau să fac aprecieri. Din păcate nu sunt prezent în activitatea conducerii de partid. De la distanţă urmăresc. Doar ce se scrie în presă, nu am o relaţie nemijlocită cu conducerea actuală şi nu vreau să fac aprecieri”, afirmă fostul preşedinte.

Citeste si:  MAE: Transportatorii rutieri care circulă din UK în Franţa pot face testul COVID-19 la plecarea din Regat

Ion Iliescu declară că nu este mulţumit de coaliţia de guvernare şi că situaţia în care se află ţara „necesita o comunicare mai deschisă între forţele politice şi între cetăţeni şi factorii sociali”.

Primul şef de stat al României de după Revoluţie împlineşte miercuri 91 de ani. Şef al statului între anii 1990-1996 şi 2000-2004, Ion Iliescu s-a născut la 3 martie 1930, în municipiul Olteniţa, judeţul Călăraşi.

Citeste si:  VREMEA. Fenomen meteo neobișnuit în Capitală! Ninsoare cu tunete

Peste 38.500 de români, vaccinaţi în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, peste 38.500 de români s-au vaccinat împotriva COVID-19 și au fost înregistrate 131 de reacţii adverse, anunţă Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV).

Un număr de 38.069 de persoane au primit prima doză de vaccin, iar 626 cea de-a doua doză.

Citeste si:  Andreea Antonescu, umilită la Survivor România 2021. A fost jignită de colegul ei, fără rușine

În ultimele 24 de ore, 30.006 de români au primit vaccinul Pfizer, 10 vaccinul Moderna, iar 8.679 pe cel de la AstraZeneca.

De la începutul campaniei au fost vaccinate 1.022.066 de persoane, din care 619.809 au primit şi a doua doză.

Citeste articolul pe Gandul

 18 total views