vineri 3 decembrie 12:01 AM

Abonare la google news

Ion Crăciunescu, insinuări de blat la Chindia – Sepsi: „Nu era în schema jocului roșu și penalty!”


Fostul mare arbitru, Ion Crăciunescu, a lăsat de înțeles că greșeala centralului Sebastian Colțescu, în partida Chindia – Sepsi, din Cupa României, a fost una intenționat. Altfel nu-și explică cum a putut să ignore o asemenea intervenție.


În minutul 58 al meciului, la un corner pentru Chindia, Branislav Ninaj a sărit la cap cu Paul Iacob și l-a lovit cu cotul în figură – clar ca lumina lumii, însă duelul nu a fost sancționat.

Sebastian Colțescu era plasat perfect, fără să-i fie obturată vederea. O decizie de neînțeles pentru central, care ar fi putut schimba decisiv soarta acestei partide. Chindia era condusă cu 2-0, iar un penalty și o eliminare ar fi putut readuce-o în meci.

Ion Crăciunescu nu poate înțelege decizia lui Sebastian Colțescu!

Într-un final, OSK Sepsi Sfântu Gheorghe s-a impus la limită în fața celor de la Chindia, în sferturi, scor 2-1, împotriva celor de la Chindia Târgoviște.

Ion Crăciunescu este de părere că Sebastian Colțescu ar fi trebuit să îl elimine pe Branislav Ninaj și să acorde lovitură de la 11 metri pentru trupa lui Emil Săndoi. În același timp, fostul mare arbitru a insinuat o posibilă „blătuire” a partidei, prin decizia eronată a centralului.

„Se impunea roșu și penalty. Era plasat foarte bine. Păi, dacă nu era în schema jocului roșu și penalty?  Eu pot să mă gândesc la orice. Păi, dacă îi îndoaie capul…”, a declarat Ion Crăciunescu, la DigiSport.

Recent, managerul sportiv al celor de la FCSB; Mihai Stoica, l-a ironizat și el pe Sebastian Colțescu pentru decizia sa.

„Da, e penalty clar şi este imposibil de explicat de ce a ignorat acest fault Sebastian Colţescu. Dacă nu ar fi careuri, Colţescu ar fi top trei în lume. Un arbitru care acoperă tot terenul, se vede că a fost fotbalist. E excepţional, doar că, din nefericire, când s-a inventat jocul, s-au inventat careurile astea şi acolo intervin probleme. De aia era bine televizor pe margine”, a declarata Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Prosport.ro