Abonare la google news

Ion Ceompec, căutat de polițiștii din Buzău de o săptămână. Apropiații se roagă pentru un miracol

Ion Ceompec, un bărbat de 49 de ani din județul Buzău, este căutat de polițiștii de aproape o săptămână. Familia lui le-a spus oamenilor legii că acesta a plecat de acasă miercuri, 3 martie 2021, și nu s-a mai întors acasă. Apropiații se gândesc și la vești teribile, însă, continuă să spună rugăciuni și Îi cer Lui Dumnezeu să facă un miracol pentru ei.

Ion Ceompec, căutat de polițiștii din Buzău de o săptămână

Potrivit presei locale, Ion Ceompec este din localitatea Gura Teghii, iar în urmă cu o săptămână, el a a plecat de acasă spre Nehoiu şi de atunci nimeni nu a mai primit niciun semn din partea lui. Îngrijorat pentru viața acestuia, fratele lui a fost cel care a mers pe 5 martie la o secție de poliție și a alertat autoritățile. El le-a dezvăluit că Ion Ceompec nu a ajuns la destinația pe care o avea, relatează publicația Adevărul.

Nu rata: Probleme pentru Gabriela Cristea! Prezentatoarea riscă să fie executată silit din cauza unor datorii la stat

Ion Ceompec – semnalmente: înălţime 1,80 metri, greutate 75 kg, ochi căprui, păr şaten scurt, bărbatul are deficit de vorbire. Din păcate, nu se cunoaşte vestimentaţia.

Persoanele care pot furniza informaţii care să conducă la găsirea lui Ion Ceompec sunt rugate să sune la numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Citește și: Rețea de proxeneți români care activa în Spania desființată cu sprijinul Europol

Sursa foto: IPJ Buzău

Citeste articolul pe Cancan