Abonare la google news

Iohannis e pus pe dat decorații. Încă două decrete semnate de președintele României

  • Regizorul filmului „Colectiv”, Alexander Nanau, a refuzat decorația președintelui
  • Klaus Iohannis a decorat alte 2 personalități, Ottley Charlie și Papadopoulos Vassilis
  • Decretele au fost semnate azi de președinte

După ce regizorul filmului „Colectiv”, Alexander Nanau, a refuzat să fie decorat, prezentatorul „Wild Carpathia”, Ottley Charlie, și fostul ambasador al Greciei la București, Papadopoulos Vassilis, au fost decorați, miercuri, de președintele Klaus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis, a semnat miercuri, decretele de decorare a lui Ottley Charlie și a lui Papadopoulos Vassilis, anunță Administrația Prezidențială.

„Astfel, în semn de apreciere pentru contribuţia importantă avută la promovarea imaginii ţării noastre, pentru înțelegerea și interesul manifestate față de civilizația şi cultura românească, Președintele României a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Ofițer, Categoria F-„Promovarea culturii”, domnului Ottley Charlie, scriitor, jurnalist şi regizor, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord”, transmite Președinția.

Jurnalistul britanic Charlie Ottley este liderul echipei „Wild Carpathia”, care a filmat o trilogie documentară care a fost difuzată la nivel internaţional, inclusiv în România.

„De asemenea, în semn de apreciere pentru contribuția importantă avută la susținerea și promovarea relațiilor bilaterale dintre România și Republica Elenă, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Mare Cruce lui Papadopoulos Vassilis, Secretar General al Administrației Președinției Elene, Ambasador al Republicii Elene la București, 2016-2019”, mai arată Președinția.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Sursa: AlephNews