Abonare la google news

Ioana Timofeciuc și-a făcut un tatuaj într-un loc incredibil! Iubita lui Florinel Coman se mândrește cu el pe Instagram | VIDEO

Iubita lui Florinel Cona este, probabil, una dintre cele mai urmărite partenere de fotbaliști din România, fiind un adevărat star pe rețelele sociale.

Tânăra Ioana Timofeciuc postează des imagini în care apare în ipostaze incendiare, în vacanțe sau alături de iubitul ei, starul lui FCSB Florinel Coman. Recent, ea le-a arătat fanilor că și-a făcut un nou tatuaj într-un loc surprinzător.

Noul tatuaj al Ioanei Timofeciuc, iubita lui Florinel Coman

Recent, Ioana și-a făcut un tatuaj în zona ochilor, format din câte trei puncte de grosimi diferite pe fiecare parte. Tatuajul reprezintă un fluture, conform pe care a oferit-o iubita cunoscutului fotbalist.

Având în vedere că zona în care și-a făcut tatuajul este foarte sensibilă, cel mai probabil, realizarea acestuia a costat-o pe iubita lui Florinel Coman câteva clipe de durere.

Creațiile vestimentare ale Ioanei Timofeciuc, criticate de Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu

Ioana Timofeciuc, ajutată de Florinel Coman din punct de vedere financiar, vrea să dea lovitura în lumea modei. Tânăra originară din Ovidiu a început să creeze mai multe piese vestimentare, dar hainele ei au fost aspru criticate de Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu, doi dintre cei mai celebri designeri din România.

Emy Alupei, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a ales să poarte în cadrul unei emisiuni treningul creat de Ioana Timofeciuc, dar cântăreața care a participat și la show-ul „Survivor România” a fost aspru criticată de cei doi designeri.

Emy Alupei a purtat un trening oversize, albastru, cu botine albe și o geantă gri.

Maurice Munteanu: Eu vreau să înțeleg până când o să împingem la rang de styling treningul cu botine? Treningul este urât. Intervenția cu ținte nu are nicio… Ce caută ținta pe un trening? A vrut creatoarea să îl facă punk? Nu a reușit! A vrut să îl facă rock, nu a reușit! E urât! Treningul este urât. Pantalonul vine urât la spate. Foarte urât”

Cătălin Botezatu: „Botina nu merge cu acest… Acesta nu este este un trening, este un pantalon de pijama urât, cu o bluză de trening care nu te avantajează absolut deloc. Este urât! Treningul ăsta e urâțel foc. Partea de jos e ca o pijama”.

Sursa: Prosport