17 martie 4:14 PM

Abonare la google news

Ioana Năstase, întâlnire la Băneasa cu un bărbat misterios. Ce au făcut la pădure, Ilie se va enerva (exclusiv)

Ioana încă Năstase, se află în proces de divorț de fostul mare tenismen. Femeia a fost surprinsă de fotoreporteri alături de un alt bărbat. Aceasta avea zâmbetul pe buze.

Ioana Năstase s-a întâlnit cu un bărbat misterios în pădurea Băneasa

Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit în urmă cu o lună, după ce bruneta a trăit clipe de coșmar alături de acesta. Bărbatul a reacționa violent în urma unei întâmplări. De atunci, a păstrat distanță față de el, plecând la Constanța, unde stă cea mai mare parte din timp. A trecut o vreme și, cu gânduri de pace, i-a spus lui Ilie că împăcare între ei va exista după ce își va revizui comportamentul.

Deși bărbatul a încercat, ceva a făcut-o pe femeie să creadă că, fie ce schimbare minoră, nu va prinde rădăcini. Astfel, a anunțat că divorțează. A dorit să facă acest pas în mod amiabil, la notar, însă fostul sportiv nu a fost de acord, astfel că a urmat calea tribunalului.

Pentru că este o femeie aproape liberă, Ioana a decis să treacă peste episodul dificil și să-și continue viața. Fotoreporterii Impact au surprins-o în acțiune. Aceasta a fost văzută recent în compania unui bărbat misterios, alături de care a petrecut ceva timp la un restaurant din zona pădurii Băneasa. Înainte de a poposi în locație, bărbatul a așteptat-o și, galant, când doamna a dat să coboare, i-a deschis portiera și i-a dat o mână de ajutor.

„Am decis să divorţez, iar Ilie mi-a împărtăşit şi el dorinţa lui, numai că el nu a vrut la notar, aşa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din păcate. În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om liniştit, nu pot trăi în haos, în violenţă. Vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe”, povestea ea în urmă cu câteva săptămâni.

Va rămâne cu darurile primite, inclusiv mașina și verigheta 

Ilie Năstase a amenințat-o pe Ioana că îi va lua toate bunurile dobândite în timpul căsnicie. Mașina mult visată, care valorează 250.000 de euro, genți, pantofi și ceasuri, toate însumând 400.000 de euro, ar urma să revină în posesia lui Ilie. Între timp, după o serie de discuții cu femeia, acesta ar fi revenit la gânduri mai bune.

„Da, ne-am mai văzut în ultimele săptămâni. Mai vorbim la telefon, mai schimbăm mesaje, ba am ieşit chiar şi la masă împreună. Pot să vă spun astăzi că poveştile acelea, cum că îmi va lua cadourile oferite înapoi, lucru despre care presa a speculat pe larg, ar putea avea un final feiricit.

Ilie m-a lăsat să înţeleg că nu va face asta. Ba chiar mi-a spus, recent, că cadourile pe care mi le-a oferit, inclusiv maşina şi verigheta, îmi vor rămâne. Sunt gata să continui să vorbesc şi să mă întâlnesc cu el şi după divorţ, sigur, dacă şi el va dori asta”, a declarat aceasta.

Citeste articolul pe PlayTech