vineri 26 noiembrie 11:10 AM

Abonare la google news

Ioana Năstase, adevărul despre starea lui Ilie: „El nu mai este om de când s-a certat cu Marica”

Ioana Năstase, adevărul despre starea lui Ilie. În septembrie, Ilie Năstase a aflat de la soţia sa că a rămas fără propria academie de tenis şi s-a răzbunat pe ea, crezând că minte, dar, în urmă cu două săptămâni, adevărul i-a fost confirmat chiar de către Ciprian Marica, naşul, prietenul şi omul în care avea încredere.


Ioana Năstase, adevărul despre starea lui Ilie

De aproape trei zile se află la Matei Balş, medicii au grijă de el, eu vorbesc cu el la telefon şi pe video. Nu am voie să intru. Când ne-am întors din Turcia, era foarte ok. Am mers la o clinică stomatologică să-şi rezolve probleme dentare, iar acolo a trebuit să-şi facă test. A ieşit pozitiv.

Nu se simţea rău atunci, mi-a spus că este bine, iar eu am plecat la Constanţa pentru că aveam treabă. Abia a doua zi au apărut simptomele, a început să tuşească, să nu mai aibă aer şi a mers la spital.


Cu adevărat, problemele de sănătate ale lui Ilie au apărut din clipa în care a aflat că Ciprian Marica i-a furat Academia de Tenis. El de-atunci nu mai este om. Scăzându-i foarte tare imunitatea, a contactat şi virusul„, a declarat Ioana Năstase pentru Click.ro.

Citeşte şi: Ilie Năstase a făcut pace cu Ciprian Marica. „Poate m-am grăbit eu cu anumite declarații!”

Soţia lui Ilie Năstase: „Am văzut cum se schimbă brusc la faţă”

Am aflat fix în momentul în care Ciprian Marica voia să-i dea pe toţi afară. Şi pe Brigitte, şi pe alte ­persoane care lucrează acolo. Doi domni de acolo m-au sunat pe mine, deci nu pe Ilie, să-mi spună că Marica îi dă afară, practic acest lucru putea doar Ilie să-l facă. Aşa am legat lucrurile.

„Doamna Ioana, noi am auzit prin bază că Ciprian i-ar fi luat Academia domnului Ilie”, aşa mi-au spus, dar am zis că nu e posibil aşa ceva. Am mers acasă şi i-am spus ce am auzit. Ilie s-a enervat şi a „căzut” tot pe mine, şi aşa am ajuns să scriu acea postare pe Facebook, apoi să reintroduc solicitarea de divorţ.

Am mai stat puţin şi am zis să-l sunăm pe Ciprian, să luăm masa împreună. Ne-am văzut la un restaurant din Herăstrău, aşa ca în familie, naşul cu finii. Atmosfera a fost relaxată, prilej cu care am decis să deschid subiectul despre Academie. L-am luat cu vorbă bună, apoi i-am spus ce am auzit şi a recunoscut. „Ciprian, este adevărat că i-ai luat ­academia lui Ilie?” iar el a răspuns „DA”, aşa foarte calm şi ­asumat.

Moment în care lui Ilie i s-a făcut rău. Am văzut cum se schimbă brusc la faţă. Ne-am ridicat şi am plecat acasă, iar acasă i s-a făcut şi mai rău, i-a scăzut tensiunea şi am ajuns la spital.

El are şi problemele de sănătate şi vă daţi seama că s-a complicat totul. Din clipa respectivă, Ilie s-a simţit tot mai rău, nu a mai dormit deloc. E ­distrus, nu-i vine să creadă că prietenul lui, naşul şi omul în care avea cea mai mare ­încredere, efectiv, l-a trădat în halul ăsta„, a mai declarat soţia lui Ilie Năstase pentru sursa menţionată mai sus.

Romaniatv.net


Stirile.eu