Ioan Niculae, eliberat după câteva luni? Șefii Astrei, dați de gol de unul dintre jucători: „Ne-au spus asta!”

Sebastien Wuthrich, fotbalistul elveţian al Astrei, a declarat în presa din țara sa că oficialii Astrei speră într-o eliberare rapidă a patronului Ioan Niculae. Omul de afaceri a fost arestat și condamnat la cinci ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat de instigare la evaziune fiscală și spălare de bani.

Ioan Niculae a fost arestat pentru a doua oară. Patronul Astrei va trebui să petreacă cinci ani după gratii, după ce a fost găsit vinovat și candamnat în dosarul Interagro.

Între timp, conducerea clubului a fost preluată de fiica lui Ioan Niculae, care a transmis un mesaj către jucători și oficiali înaintea meciului cu Dinamo, câștigat de giurgiuveni cu 2-0.

Citeste si:  Cea mai mare dorință a Simonei Halep după ce se va retrage din tenis: „Mi-ar plăcea ca oamenii să aprecieze asta" | EXCLUSIV

Ioan Niculae, eliberat după câteva luni? Șefii Astrei, dați de gol de unul dintre jucători: „Ne-au spus asta!”

Sebastien Wuthrich i-a dat de gol pe oficialii Astrei, care le-ar fi transmis jucătorilor că omul de afaceri va fi eliberat după câteva luni, așa cum s-a întâmplat și după prima condamnare.

Mai mult, jucătorul austriac s-a plâns din cauza întârzierilor salariale și a dezvăluit că a făcut memoriu la FIFA:

„Conducătorii ne spun să nu ne facem griji. Ei spun chiar că Niculae va fi eliberat din închisoare peste trei sau patru luni, că nu este prima dată.

Poate că ne spun asta pentru ca lucrurile sportive să meargă mai bine şi Astra să prindă play-off-ul. Nu stiu. Este adevărat că, privind la televizor sau în ziare, chiar şi fără a înţelege totul, pare serios.

Două luni de întârziere a salariilor după primele două luni. Am acţionat la FIFA, care a cerut clubului să mă plătească, ceea ce au făcut. Acum este la fel. Din nou două luni de întârziere a salariilor, în ceea ce mă priveşte, patru luni pentru unii coechipieri.

Ni s-a spus că fiica lui Niculae va face ceea ce este necesar, clubul are termen până la 4 martie să o rezolve”, a declarat Wuthrich, pentru lematin.ch, citat de news.ro.

Citeste si:  Dennis Man, certat de fostul său antrenor. „Nu cred că dă bine să faci asta!” Ce mesaj a primit fotbalistul FCSB-ului

Fiica lui Ioan Niculae și-a intrat în pâine la Astra!

Eugen Neagoe a recunoscut înaintea meciului cu Dinamo că Adina Niculae, fata lui Ioan Niculae, a intrat în pâine la echipă.

„Eu cred că băieții sunt inteligenți și știu foarte bine care este scopul în meseria lor. O fac cu mare drag. Au fost zile de confuzie, dar ne-am antrenat foarte bine. Dani Coman a venit la echipă și am discutat cu jucătorii.

A venit patroana, Doamna Niculae și ne-a spus că lucrurile se vor regla. Ne gândim acum doar la joc, cu Dinamo”, a declarat Eugen Neagoe după victoria cu Dinamo.

Citeste si:  Ante Puljic, despre deziluzia trăită la Dinamo: „Nu mă aşteptam la asta!” + Cine este principalul vinovat pentru dezastrul de la club

Sursa: ProSport

 2 total views