31 mai 5:18 PM

Abonare la google news

Ioan Andone, gata să-l lase pe Gabi Tamaș la FCSB: „Va face față la Steaua, e foarte bine pregătit!”

Ioan Andone este gata să-l lase pe Gabi Tamaș la FCSB! Conducătorul celor de la Voluntari este convins că fostul internațional nu se va retrage.

Fost antrenor al lui Tamaș la Dinamo, Ioan Andone are numai cuvinte de laudă pentru fotbalistul care joacă în continuare excelent în Liga 1.

Deși Andone îl vede pe Tamaș la FCSB, fotbalistul a vorbit despre retragere, la finalul meciului de sâmbătă, de la Călărași: „Sunt șanse mari să mă retrag. Poate a venit vremea să o fac. Mi s-a cam luat toată energia. Nu-mi mai trebuie stres și nervi. Poate nu mai am nici forța și nici nervii necesari. Mă duc acasă, ce să fac?! Să uitați de mine! De ce să intru în spital pentru fotbal? Nu mă văd conducător. Mi s-a luat! Sunt foarte supărat”.

Ioan Andone îl lasă pe Gabi Tamaș la FCSB: „Pentru Steaua, îl lăsăm să plece!”

Deși este sub contract cu Voluntari, Ioan Andone este dispus să-l lase gratis pe Tamaș la FCSB.

„Gabi mai are contract cu noi, dar avem un gentelmen agreement cu el. Dacă are o ofertă din străinătate poate pleca. Bine, el ne-a ajutat foarte mult. Aveam probleme mari în apărare. Cu venirea lui, le-am rezolvat pe toate. Gabi chiar poate. Eu cred că el va mai juca. Ține la fotbal, s-a adaptat foarte bine la noi.

Dacă-l sună Gigi Becali îl lăsăm. Pentru Steaua îl lăsăm să plece. Cu siguranță, va face față la Steaua. Acum este foarte bine pregătit, s-a pus la punct fizic. E pregătit pentru orice echipă din România, crede-mă”, a spus Ioan Andone, pentru Antena Sport.

Citeste articolul pe ProSport