vineri 22 octombrie 10:27 AM

Abonare la google news

Învinsă și de AZ Alkmaar, CFR Cluj rămâne ultima în Grupa D din Conference League!

Campioana României, CFR Cluj a fost învinsă de formaţia olandeză AZ Alkmaar, cu scorul de 1-0 (1-0) în această seară în „Gruia” într-un meci din Grupa D din Conference League.


Unicul gol al partidei a fost reuşit de Jesper Karlsson (min. 18). Acesta a reluat simplu în poartă cu capul de lângă Manea la centrarea lui Sugawara. Ardelenii au avut o evoluție modestă, făcând practic figurație pe teren în primul mitan, doar paradele lui Bălgrădean făcând ca la pauză diferența să fie minimă pe tabela de marcaj.

CFR a jucat mai bine după pauză şi a reuşit să pună în pericol de mai multe ori poarta olandezilor. Cea mai mare ocazie a echipei antrenate de Dan Petrescu a venit în minutul 86, când Petrila a executat o lovitură liberă de pe partea stângă, iar mingea a şters transversala. S-a terminat 1-0 pentru AZ Alkmaar, iar campioana României rămâne fără victorie în grupă după trei etape.


În celălalt meci al grupei, FK Jablonec a încheiat la egalitate cu Randers FC, 2-2. În urma rezultatelor consemante în Grupa D, AZ Alkmaar este lider, cu 7 puncte, urmată de Jablonec, 4 puncte, Randers, 3 puncte, CFR Cluj cu 1 punct. Următorul meci al campioanei României în Conference League va avea loc pe 4 noiembrie pe terenul liderul AZ Alkmaar.

 

Cancan.ro


Stirile.eu