7 aprilie 5:07 PM

Abonare la google news

Invincibilul Ion Țiriac, răspuns pentru Serena Williams și susținătorii săi!

Ion Țiriac a dat lovitura! După ce totul părea că se ruinează, miliardarul a reușit să dea uitării boicotul făcut de Serena Williams. Mutua Madrid Open,  Grand Slam-ul miliardarului, o să fie încununat de tripleta de aur a deceniului din tenisul mondial. Astfel, numărul 1 ATP a decis să-și apere titlul din Spania.

Țiriac nu o are pe Serena, dar îl are pe Roger Federer

Țriac îl aduce din nou în teren pe FedererȚriac îl aduce din nou în teren pe Federer

Se pare că absența Serenei Williams nu o să afecteze turneul. Roger Federer (39 de ani) și Rafael Nadal (34 de ani) vor participa la Grand Slam-ul miliardarului.

Federer, numărul 7 ATP, o să revină după o perioadă îndelungată în care a lipsit. El o să-i facă concurență pe zgură lui Nadal, regele acestei suprafețe.

Mutua Madrid Open, turneul din capital lui Ion Țiriac  din capitala Spaniei, a primit în acest an două săptămâni în calendar, așa cum se întâmplă și cu Grand Slam. Turneul se va desfășura în perioada 27 aprilie – 9 mai.

Lovitură după lovitură! Novak Djokovic și-a confirmat prezența la Madrid

Novak Djokovic a decis să-și apere trofeul oferit de ȚiriacNovak Djokovic a decis să-și apere trofeul oferit de Țiriac

Cu puțin timp în urmă, Novak Djokovic era decis să participe doar la Monte Carlo, Belgrad și la Roma, în pregătirea turneului de la Roland Garros, însă sărea astfel peste turneu miliardarului român.

Novak Djokovic a câștigat în 2019  Mutua Madrid Open, în 2020 nu s-a ținut, iar anul acesta este  așteptat să joace iar în capitala Spaniei. Astfel tripleta de aur a deceniului din tenisul mondial, Roger Federer (39 de ani), Rafael Nadal (34 de ani) și Novak Djokovic (33 de ani) s-a reunit.

În ceea ce privește proba feminină a turneului de categorie ATP/WTA, patronat de român, va fi una puternică. Doar Serena Williams lipsește și asta nu este de mirare.

Războiul cu Serena Williams a atins cote inimaginabile

Serena Williams nu participă la Mutua, războiul cu Țiriac nu s-a încheiatSerena Williams nu participă la Mutua, războiul cu Țiriac nu s-a încheiat

„Securea războiului” e departe de a fi îngropată. Jucătoarea americană se află, de 4 ani, în căutarea celui de-al 24-lea trofeu de Grand Slam. Și, automat, de egalarea recordului all-time deținut de australianca Margaret Court. Însă ultimul astfel de succes, l-a obținut la ediția din 2017 a Australian Open. De atunci, Williams a mai jucat 4 finale de Mare Șlem, fiind mereu învinsă. Inclusiv de Simona Halep, la Wimbledon, în 2019.

După ce a născut o fetiță, campioana americană a încercat să revină în circuitul mondial în căutarea atingerii recordului menționat. Ajunsă la 39 de ani, Serena nu mai este, totuși jucătoarea de altădată, chiar dacă încă poate învinge orice adversară. Dar, se pare că nu mai poate lega multe victorii consecutive, așa cum e necesar la un turneu de Grand Slam. Ion Țiriac a taxat situația americancei și a sfătuit-o să se retragă.

La vârsta asta și la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere”, a declarat Ion Țiriac, la emisiunea Rețeaua de idoli, de la TVR.

Declarația lui Țiriac a inflamat tabăra Serenei. Iar cel mai vehement a fost soțul ei, Alexis Ohanian(37 de ani). Replica lui a devenit virală pe internet, dar și un model de mitocănie.

E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul, sexistul şi clovnul Ion Ţiriac. E sigur să spunem că nimănui nu-i pasă de ce crede Țiriac. A trebuit să-l caut pe Google. Se pare că fetița mea de trei ani are mai multe titluri de Grand Slam decât acest clovn”, a scris Alexis Ohanian pe Twitter.

Citeste articolul pe PlaySport