Abonare la google news

Învățătorul înregistrat când își amenință elevii de clasa a II-a, judecat de consiliul din care chiar el face parte ca reprezentant PNL. Înregistrări: „Te ia mama dracului… Pe el dacă-l iau de urechi spune acasă că a avut dreptate domnu’…”

Decizia de sancționare a învățătorului Constantin Șerban de la Școala „Mihai Codreanu” din Iași, care își înjura elevii și îi amenința după cum s-a văzut într-o înregistrare din presa locală, va fi luată de către Consiliul de Administrație al unității de învățământ din care face parte chiar cel cercetat, fiind desemnat pentru această poziție de către PNL. Jurnaliștii de la 7iasi.ro scriu că, între timp, Șerban rămâne la catedră și își amenință elevii. „A scos-o pe fata mea în fața clasei și i-a spus așa: să-i spui mamei tale să-i fie rușine și să-i mai spui că nu o să rămână așa. La fel a procedat cu un coleg care a declarant televiziunilor că a fost bătut de învățător”, a declarat mama unei eleve.

Citeste si:  2020, cel mai călduros an din ultimii 170 de ani. Unde s-a înregistrat cea mai mare schimbare de temperatură

  • Amintim că înregistrări în care învățătorul Constantin Șerban din Iași se aude cum țipă la copiii de-a II-a din clasa sa și îi amenință au fost făcute publice de părinții unuia dintre elevi, potrivit ziarul local 7iasi.ro. În înregistrare se pot auzi zgomote de lovitură, însoțite de amenințări precum: „te ia mama dracului… (…) Băi tu nu auzi, fir-ai al dracului, tu nu auzi! (…) Vin și te iau de niții ăia!! (…) Pe el dacă-l iau de urechi spune acasă că a avut dreptate domnu’…”. Inspectoarea școlară generală Genoveva Farcaș a declarat pentru Edupedu.ro că „vom face în regim de urgență solicitare către unitatea de învățământ pentru încetarea contractului de muncă al profesorului Șerban, pentru ca în cel mai scurt timp acesta să-și înceteze calitatea de cadru didactic la clasa respectivă”.
Citeste si:  Brexit. Ce se întâmplă cu românii din Marea Britanie: "Doar cei buni își vor păstra jobul"

Inspectoratul Școlar Județean Iași a promis că îl va demite pe învățătorul Constantin Șerban, după ce au fost făcute publice înregistrări de la orele susținute la o clasă de a II-a, la Școala „Mihai Codreanu.”


Citeste articolul pe G4Media

 41 total views