Întrerupt de ceață, meciul Viitorul – Poli Iași se reia marți din minutul 68 de la 0-0!

Partida dintre Viitorul Constanţa şi Politehnica Iaşi, meci contând pentru epilogul rundei a 24-a a Ligii 1, a fost suspendat de arbitrul Andrei Florin Chivulete, în minutul 68, la scorul de 0-0, din cauza ceţii.

Centralul bucureștean a considerat că jocul nu se mai poate desfăşura în condiţiile existente şi a decis întreruperea jocului, trimiţând jucătorii la cabine. Conform regulamentului, cele două echipe au aşteptat o oră în speranţa că se vor îmbunătăţi condiţiile, lucur care nu s-a întâmplat. În acest context s-a luat decizia ca partida să se reia marți de la ora 16:00 din momentul întreruperii, respectiv minutul 68.

Citeste si:  CCR dezbate sesizările depuse de Curtea Supremă, Guvern și Avocatul Poporului privind legea care îi scapă pe evazioniști de închisoare, dacă achită prejudiciul

De remarcat că meciul tur dintre cele două echipe a fost întrerupt din cauza stingerii nocturnei de la Iaşi, iar Viitorul a câştigat meciul la „masa verde”, cu 3-0.

La acest scor, care se înregistrează la Ovidiu în minutul 68 al meciului, Viitorul urcă pe locul 12 cu 26 de puncte în timp ce moldovenii rămân ultmii în Liga 1 cu 17 puncte.

Citeste si:  Balint și Rednic „încălzesc” duelul UTA – Viitorul! „Motivație și spirit!” vs. „Să nu pățim ca la Mediaș!”

Rezultate etapa a 24-a Liga 1

FC Voluntari – FC Argeș 0-1

Universitatea Craiova – FC Hermannstadt 1-0

Sepsi OSK – Academica Clinceni 0-0

FCSB – Chindia Târgovişte 1-0

Gaz Metan Mediaş – CFR Cluj 0-1

Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti 2-0

UTA Arad – FC Botoşani 0-0

Viitorul – Poli Iași 0-0 *)

Citeste si:  UNICEF: Lumea arabă deţine recordul în ce priveşte numărul tinerilor afectaţi de sărăcie şi violenţe

*) meci întrerupt în minutul 68 

 

Sursa: Cancan

 10 total views