joi 28 octombrie 6:17 PM

Abonare la google news

Internaționalul moldovean Cătălin Carp, transferat de Dinamo București: ‘Câini roșii’ își consolidează defensiva

Clubul de fotbal Dinamo București a anunțat joi la amiază, prin intermediul administratorul special Iuliu Mureșan, transferul internaționalului moldovean Cătălin Carp la clubul din Ștefan cel Mare, până la finalul acestui sezon competițional, anunță Mediafax.


Născut la Chișinău, Cătălin Carp are dublă cetățenie, română și moldovenească, a terminat junioratul la Șahtior Donețk și a evoluat în carieră pentru Dinamo 2 Kiev (Ucraina), CFR Cluj, FCSB și Viitorul Constanța (România), Ufa și Tambov (Rusia).

Mijlocaș defensiv, Cătălin Carp poate juca și fundaș central, având 36 de selecții și două goluri marcate pentru prima reprezentativă a Moldovei.


Cătălin Carp a împlinit săptămâna trecută 28 de ani, pe 20 octombrie. Acesta a adunat 21 de meciuri, sezonul trecut, în prima ligă din Rusia, 9 pentru Tambov și 12 pentru Ufa. Are 88 de jocuri și 3 goluri, în patru sezoane și jumătate, în campionatul Rusiei. Cătălin Carp a jucat 40 de partide în Liga 1, 17 la CFR Cluj, 9 la FCSB și 14 la Viitorul Constanța.

Cu echipa lui Gheorghe Hagi, Farul de astăzi, a câștigat titlul de campion în 2017. La Dinamo București, numărul oficial de joc al lui Cătălin Carp va fi 71.

Stiripesurse.ro


Stirile.eu