Abonare la google news

Interdicție pentru Ianis Hagi venită chiar de la antrenorul lui Rangers

Interdicție pentru Ianis Hagi venită chiar de la antrenorul lui Rangers. Steven Gerrard a pus piciorul în prag, după ce jucătorii și fanii au celebrat, weekendul trecut, primul titlu după o pauză de un deceniu. Din păcate, în contextul pandemiei, bucuria celor de la Rangers a atras criticile autorităților și a oamenilor din Scoția. Cum urmează un meci foarte important, derbi-ul cu rivala Celtic, Gerrard s-a gândit să ia măsuri.

Fanii lui Rangers se gândeau să facă deplasarea la arena rivală, chiar dacă nu vor putea intra pe stadion. Managerul noii campioane a Scoției speră ca acest lucru să nu se întâmple.

Interdicție pentru Ianis Hagi venită chiar de la antrenorul lui Rangers. Mesaj ferm transmis de Steven Gerrard

Managerul englez s-a grăbit să ia măsuri pentru ca evenimentele din urmă cu o săptămână să nu se mai repete. De aceea Gerrard a trimis o scrisoare internă către jucătorii săi.

Citeste si:  Importanța portului din Buenos Aires pentru El Superclasico

Fanii lui Rangers au uitat de orice interdicție și au sărbătorit titlul în stradă

Trebuie să ne asumăm responsabilitatea colectivă, să apărăm o instituție de 150 de ani, care reprezintă mai mult de 11 jucători. Trebuie să dăm un exemplu, le-a transmis Gerrard fotbaliștilor.

Fostul mijlocaș de la Liverpool recunoaște că fotbaliștii au fost luați de valul bucuriei când au sărbătorit alături de fani. Tensiunea și presiunea au fost mari îna cest sezon, iar spiritele s-au descătușat. Totuși, Gerrard le atrage atenția lui Ianis și compania că lucrurile nu mai trebuie să se repete.

Citeste si:  Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Viena va fi interactiv/ Performanţa artiştilor va putea fi aplaudată în direct de spectatorii care se înscriu online

Englezul se roagă și de fani să stea acasă. „Murim de supărare că nu suntem alături de voi”

Gerrard recunoaște că este foarte dureros să nu poată celebra alături de fani un asemenea succes important.

Normal că vreau 50.000 de fani pe Ibrox. Ne lipsesc cântecele lor, spiritul de luptă pe care îl insuflă în jucători. Orice jucător vrea să simtă euforia de după marcarea unui gol. Este ceva unic, dar , din păcate, nu putem să avem parte în acest moment. Asta ne doare rău, dar acum nua vem de ales. Cel mai bine este să ne susțineți de acasă, în acest moment, a sunat rugămintea lui Gerrard

Rangers mai are obiective de atins în acest sezon

Citeste si:  VIDEO. O tânără a ajuns cu mașina pe un stâlp de electricitate

Gerrard nu îi slăbește pe jucători nici după câștigarea titlului. Managerul vrea ca echipa să meargă cât mai mult în Europa, iar remiza cu Slavia le dă șanse pentru retur. În plus englezul speră ca echipa să termine neînvinsă în campionat, până la final. Totodată, Rangers are și șansa de a câștiga Cupa Scoției și să realizeze dubla.

Citeste articolul pe PlaySport

 11 total views