sâmbătă 20 noiembrie 7:51 PM

Abonare la google news

Inițiativă incredibilă a fanilor Rapidului: „Facem solicitare la LPF și FRF!” Ce vor giuleștenii să se întâmple după remiza cu Chindia

Meciul de vineri de la Ploiești (2-2) nu a stârnit doar un uriaș val de critici la adresa brigăzii conduse de Andrei Chivulete, ci și unul de simpatie pentru modul cum s-a prezentat Chindia, mai ales după eliminările stupide dictate de arbitri.


Rămasă în doar opt jucători de câmp după eliminările lui Corbu și Căpușă, ambele în prima repriză, Chindia nu doar că a rezistat după odihnă, dar a și condus Rapidul de două ori, fiind egalată în minutul 89 al partidei după una dintre cele mai mari erori de arbitraj din ultimele sezoane ale Ligii 1.

Pe contul de socializare al echipei favorite, fanii Rapidului propun ca punctele să îi fie date Chindiei de FRF și de LPF. Sute de suporteri au lăsat deja comentarii în care au apreciat că golul egalizator a fost unul mincinos, iar Chindia ar fi trebuit să câștige, după un efort incredibil în dublă superioritate numerică.


Câteva dintre comentariile suporterilor rapidiști:

  • Ar trebui să facem o cerere la FRF și să se dea cele trei puncte Chindiei. Să se găsească o soluție și să se facă dreptate. E prea umilitor ce se întamplă…
  • Rușine, faceți de râs numele Rapid, dați-le punctele Chindiei
  • Tot respectul pentru Târgoviște, au jucat 11 contra 9. Merită victoria. Să joci în halul asta și să dai vina pe frig!?
  • Un singur punct? Nu meritam nimic, după o asemenea atitudine.
  • Am fi preferat să pierdem decât să câștigăm un punct așa.

Adrian Matei: ”E foarte important să se implementeze VAR-ul”

Antrenorul Rapidului de pe foaia oficială de joc, Adrian Matei, a susținut o foarte scurtă conferință de presă la finalul jocului cu Chindia, de doar trei minute, în care a răspuns la întrebări pe un ton protocolar. Totuși, chestionat pe tema arbitrajului, Matei a oferit o replică interesantă, în asentiment cu colegul de la Chindia, Emil Săndoi, care a cerut în repetate rânduri urgentarea procedurii privind introducerea sistemului VAR: ”Cred că este foarte important să fie implementat VAR-ul. Se va face mai multă lumină în toate deciziile pe care le iau cei care conduc meciurile”.

Fost jucător al tuturor echipelor bucureștene, Adrian Matei, are acum un rol pur decorativ la Rapid. Cum Mihai Iosif nu deține licență Pro, oficialii au apelat la Matei pentru poziția de asistent, dar mai ales pentru aparițiile oficiale solicitate de deținătorii de drepturi TV. Ca un amănunt interesant, Adrian Matei a antrenat la Târgoviște, pe FC Municipal, în 2007, la nivelul Ligii 2.

Chindia, decimată cu Sepsi

Deciziile brigăzii conduse aseară de Chivulete jr. nu au influențat doar rezultatul meciului de pe Ilie Oană. Cartonașele încasate de Corbu, Căpușă și Neguț îi vor crea probleme uriașe lui Emil Săndoi în alcătuirea unui unsprezece competitiv pentru meciul cu Sepsi, programat sâmbăta viitoare, în etapa a 17-a a campionatului.

Dacă primii doi sunt automat suspendați după cartonașele roșii încasate cu Rapid, Neguț, autorul unui gol superb la Ploiești, a primit al patrulea cartonaș galben din acest sezon și va rata deplasarea de la Sfântu Gheorghe.

De notat că la doar trei zile după jocul din campionat, Chindia o va reîntâlni pe Sepsi, de data asta în Cupa României, marți, 30 noiembrie, ora 20.30, la Ploiești, cel mai probabil cu spectatori în tribune.

Foto: Marius Tudor

Prosport.ro


Stirile.eu