vineri 26 noiembrie 1:15 AM

Abonare la google news

Informații de ultimă oră despre situația lui Denis Alibec la CFR Cluj. Ce se întâmplă cu atacantul ardelenilor

CFR Cluj urmează să dispute două meciuri importante în Conference League, dar se confruntă cu probleme de lot. Mia mulți jucători au lipsit în ultima perioadă, printre care și Denis Alibec. Internaționalul român a fost răcit, însă se pare că acesta s-a recuperat și ar putea reveni curând pe terenul de fotbal. Informații de ultim moment.


Probleme pentru CFR Cluj înaintea meciului cu Randers

CFR Cluj are probleme de lot, acestea afectând într-un fel sau altul meciul cu Randers, care se va disputa, în această seară, în Danemarca. Noul președinte al formației din Gruia, Cristi Balaj, a comentat situația jucătorilor înaintea duelului din Conference League.

Denis Alibec a răcit și a fost diagnosticat cu o viroză. În plus, el are și problemele musculare, acestea fiind și motivele pentru care a lipsit de la ultimele două meciuri din Liga 1, cu Dinamo și FC U Craiova.


”A slăbit trei kilograme”

Oficialul formației ardelene susține că tânărul fotbalist a fost atât de afectat de toate aceste probleme, încât a slăbit câteva kilograme.

Alibec e răcit, a slăbit 3 kilograme, nu știu dacă va juca. Vreau să existe o inspirație la cel mai înalt nivel din partea antrenorului, echipa e bine pregătită, la ce nivel au ajuns, au câștigat în această perioadă. Rămâne de văzut, nu văd sensul în a da un pronostic.

Terenul nu e așa de bun, vremea este bună. Ne-am cazat bine, a vem condiții de top la CFR Cluj, asigurăm toate condițiile jucătorilor.”, a spus președintele CFR-ului, Cristi Balaj, la Pro X.

Cum se prezintă Randers înaintea partidei din Conference League

Nici Rangers nu stă foarte bine la acest capitol. Din lotul lor lipsește unul dintre fundașii centrali titulari, Simon Graves, integralist în tur. De asemenea, Randers nu l-a putut include în lot nici pe atacantul Brock-Madsen, care a jucat 22 de minute la Cluj. Dar cea mai importantă absență este cea a decarului Odey. Extrema din Nigeria se află în stare de suspendare, iar CFR a scăpat astfel de golgheterul lui Randers în acest sezon.

Nordicii au mare nevoie de o victorie în Conference League, cu CFR Cluj, pentru a mai putea spera la calificarea în următoarea fază a competiției. La rândul lor, cei de la CFR Cluj le-au garantat jucătorilor ardeleni că vor încasa sume exorbitante în cazul în care se vor impune în Danemarca.

Playsport.ro


Stirile.eu