Abonare la google news

Informare meteo: Se vor semnala precipitații sub formă de ninsoare și lapoviță până miercuri dimineață

Zăpadă Brașov Sursa foto: Mediafax Foto

  • Meteorologii anunţă ninsori, lapoviță și ploi până miercuri dimineaţă
  • Pentru intervalul luni ora 12:00 – miercuri ora 10:00, meteorologii anunță perioade în care se vor semnala ninsori
  • În Bărăgan și Dobrogea vor fi precipitații mai ales sub formă de lapoviță și ploaie, iar izolat se va forma polei

Meteorologii anunţă precipitaţii până miercuri dimineaţă, preponderent sub formă de ninsoare. Pentru Carpații Meridionali și de Curbură și pentru Oltenia, Muntenia și sudul Moldovei a fost emisă o informare meteo.

Meteorologii au actualizat luni informarea meteo precedentă. Pentru intervalul luni ora 12:00 – miercuri ora 10:00, meteorologii anunță perioade în care se vor semnala precipitații în cea mai mare parte a țării, iar în jumătatea de sud se vor acumula cantități, local de peste 10…15 l/mp.

Vor predomina ninsorile și local se va depune strat nou de zăpadă, îndeosebi în zona Carpaților Meridionali și de Curbură și local în Oltenia, Muntenia și sudul Moldovei.

În Bărăgan și Dobrogea vor fi precipitații mai ales sub formă de lapoviță și ploaie, iar izolat se va forma polei. Vântul va avea unele intensificări pe litoral, unde rafalele vor depăși temporar 40…50 km/h.

În a doua parte a săptămânii, vremea va deveni rece, local geroasă în cursul nopților și dimineților. Local și temporar va mai ninge îndeosebi în zona de munte și în regiunile intracarpatice.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Sursa: AlephNews