luni 24 mai 1:06 PM

Abonare la google news

Infirmieră de 40 de ani, găsită moartă în mașină, la Buzău. Trei copii au rămas orfani


O infirmieră din cadrul secției ATI COVID din Spitalul Județean Buzău a fost găsită moartă în propria maşină pe strada Hipodrom, într-o zonă părăsită a cartierul Mihai Viteazul. A fost observată de un trecător care a alertat autorităţile. Femeia plecase de acasă joi cu mașină familiei, iar 24 de ore mai tărziu soțul a mers la Politie pentru a reclama dispariția sa.


„La data de 20.05.2021, în jurul orelor 09:00, numita Lazăr Elisabeta Simona a plecat de la domiciliul sau cu autoturismul acestora marca BMW și nu a mai revenit până în prezent. Aceasta are asupra ei documentele sale personale, cardul bancar și telefonul sau mobil, care este închis”, a anunţat Poliția după reclamaţia rudelor, alături de o fotografie a femeii.

Infirmieră de 40 de ani, găsită moartă în mașină, la Buzău

Din primele informaţii, femeia s-ar fi sinucis. Trupul neînsuflețit al femeii se afla acolo de mai bine de 48 de ore, potrivit buzău.net. Sursa citată mai precizează că în autoturismul BMW în care a fost găsită femeia se aflau mai multe pachete de țigări, o sticlă de apă goalp, o bluză de traning albă și mesajul de rămas bun.

În urma decesului infiermierei, trei copii au rămas orfani.

 

Romaniatv.net