sâmbătă 11 septembrie 6:12 PM

Abonare la google news

Incredibil! Un canal TV generalist va transmite meciuri din Liga 1! Unde poți urmări duelul U Craiova 1948

Situație incredibilă în Liga 1, după ce postul generalist Prima TV a primit acceptul să transmită meciuri din primul eșalon fotbalistic.


Prima TV va transmite câte un meci din fiecare etapă jucată în Liga 1, iar noua înțelegere va începe sâmbătă, 18 septembrie, cu meciul pe care FCSB îl va juca împotriva celor de la FC U Craiova în etapa a 9-a din Liga 1, anunță GSP.ro.

Postul generalist Prima TV a fost preluată în urmă cu un an de Clever Media, iar imediat după această înțelegere a început să achiziționeze drepturile pentru a transmite diverse meciuri de fotbal. Această decizie a fost luată deoarece Prima TV este deținută de aceeași firmă care are și drepturile TV din primul eșalon fotbalistic.


Prima TV transmite meciuri din Liga 1

În aceste condiții, suporterii echipelor care evoluează în primul eșalon fotbalistic vor putea urmări la Prima TV câte un meci din fiecare etapă disputată în Liga 1.

Postul generalist Prima TV va difuza ultimul meci al fiecărei zile de sâmbătă, de obicei unul dintre derby-urile rundei. Primul meci care se va putea vedea pe acest post TV este cel dintre U Craiova 1948 și FCSB, sâmbătă, 18 septembrie, ora 20.00, iar al doilea cel dintre FCSB și Academica Clinceni, 25 septembrie, ora 21.00.

Nu este prima dată când Prima TV difuzează meciurile echipelor din românești. Postul TV deținut de Clever Media a transmis și partidele pe care FCSB le-a jucat acasă, în preliminariile Europa League, iar în această vară a difuzat amicalele selecționatei U23 susținute înaintea Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Ce meciuri se mai pot vedea la Prima TV

Asta nu e tot! Prima TV o să transmită alături de Antena 1 și meciurile echipei naționale a României din perioada 2022 – 2025 după cum urmează:

  • iunie – septembrie 2022 – Liga Națiunilor – 6 meciuri
  • martie – noiembrie 2023 – Preliminariile CE 2024 – 10 meciuri
  • martie 2024 – baraje EURO 2024 – 2 meciuri (dacă selecționata noastră va ajunge să le dispute)
  • septembrie – noiembrie 2024 – Liga Națiunilor – 6 meciuri
  • martie – noiembrie 2025 – Preliminariile CM 2026 – 10 meciuri
  • martie 2026 – baraje CM 2026 – 2 meciuri (dacă România ajunge să le dispute)

Prosport.ro


Stirile.eu