vineri 26 noiembrie 12:08 PM

Abonare la google news

Incredibil! Ce au putut să găsească jandarmii din Capitală în buzunarul unui bărbat care-și plimba câinele

Jandarmii din Capitală au avut parte deo surpriză atunci când l-au verificat pe un bărbat care își plimba câinele în zona Gării de Nord.


În data de 24 noiembrie, în jurul orei 22:30, în zona Gării de Nord, un bărbat își plimba câinele. Jandarii au obervat că patrupedul făcea parte dintr-o rasă pentru care legea prevede purtarea botniței în spațiul public. Așa că l-au avertizat verbal pe individ că trebuie să respecte legea.

Pe parcursul dialogului, însă, bărbatul și-a pierdut calmul și avea un comportament dubios. În acel moment, jandarmii i-au cerut acestuia să le prezinte tot ce deține asupra sa. Individul s-a conformat și a recunoscut că deține plante și substanțe interzise, pe care le-a înmânat jandarmilor.


În cauză, au fost întocmite actele necesare continuării cercetărilor, informează Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. La fotografia publicată pe pagina de Facebook a instituției, internauții s-au întrecut în comentarii haioase: ”Dacă punea el botniță la câine, nu era acum mai liniștit?/ Ăla e broccoli? / De mâine rămânem fără infractori”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Bărbat prins cu droguri (sursa FOTO: Facebook)

 

Cancan.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !