26 mai 1:18 PM

Abonare la google news

Inconştienţă la volan. Șofer de cisternă, filmat în timp ce făcea o depăşire extrem de periculoasă (VIDEO) Șofer de cisternă, filmat în timp ce făcea o depăşire extrem de periculoasă

Un şofer a fost filmat în timp ce a depășit mai multe maşini pe linie continuă, într-o curbă strânsă. Evenimentul a avut loc pe un drum din judeţul Cluj.

Șoferul unui ansamblu de vehicule, care, în timp ce se deplasa pe DN1C, în interiorul localităţii Bonţida, a efectuat o depăşire neregulamentară. Imaginile au apărut în spațiul public, iar poliţiştii Serviciului Rutier Cluj s-au sesizat din oficiu.

Imaginile surprind o cisternă care intră în pe sens contrar, peste linia continuă, într-o curbă strânsă la dreapta. Pe sens opus vin alte maşini, dar impactul este evitat pentru că ceilalţi şoferi trag pe dreapta.

Șoferul a fost amendat

Şoferul a fost identificat şi amendat cu 580 de lei.

Ca măsură complementară, i-a fost restras dreptul de a conduce pentru 30 de zile.

„În urma verificărilor efectuate, astăzi, 26 mai, conducătorul auto a fost identificat, față de acesta fiind luată măsura sancționării contravenționale, în conformitate cu prevederile OUG nr. 195/2002, iar, ca măsura complementară, a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 30 de zile”, informează IPJ CLUJ.

Citeste articolul pe Gandul