20 iunie 12:00 PM

Abonare la google news

Incident tragic la o paradă gay din SUA! Un bărbat a intrat cu mașina în mulțime. A fost înregistrat cel puțin un mort. „Este un atac terorist asupra comunităţii LGBT”

Un incident tragic, catalogat de unii drept atac terorist, a avut loc sâmbătă la o paradă gay în Statele Unite. Şoferul unei camionete a lovit mai multe persoane, omorând cel puţin un bărbat, a anunţat presa americană.

Incidentul, despre care încă nu este clar dacă a fost un atac deliberat, a avut loc la începutul paradei LGBTQ din oraşul Wilton Manors (Florida, sud-est), în apropiere de Fort Lauderdale. Se pare că vehiculul se aliniase cu carele alegorice participante la paradă, dar a accelerat şi a lovit mai multe persoane.

În urma incidentului cel puţin doi bărbaţi au fost loviţi de vehicul, iar unul dintre ei a murit, a declarat pentru Local 10 News primarul din Fort Lauderdale, Dean Trantalis, care a participat la paradă.

(CITEȘTE ȘI: PEDEAPSĂ ULUITOARE! UN CUPLU GAY A FOST BICIUIT. FIECARE DINTRE CEI DOI A PRIMIT 80 DE LOVITURI)

Atac terorist la adresa unei figuri politice?!

Primarul din Fort Lauderdale, Dean Trantalis, a mai declarat că duba a ţintit de fapt maşina congresmanei democrate Debbie Wasserman Schultz, care se afla într-o maşină decapotabilă, dar a ratat-o la limită.

„Este un atac terorist asupra comunităţii LGBT. Exact asta este. Nu a fost chiar un accident. A fost deliberat, a fost premeditat şi a fost îndreptat împotriva unei anumite persoane. Din fericire, au ratat acea persoană, dar din păcate au lovit alte două persoane″, a declarat Dean Trantalis.

 

Sursa foto: captură video

Citeste articolul pe Cancan