2 iunie 3:06 PM

Abonare la google news

Incident straniu la Roland Garros! Petra Kvitova s-a accidentat la conferința de presă și s-a retras din turneu

Petra Kvitova, a 11-a favorită a turneului de la Roland Garros, a suferit o accidentare stranie, la conferința de presă, fiind nevoită să se retragă din turneu! Astfel, Kvitova nu s-a prezentat la meciul din turul 2 cu Elena Vesnina (Rusia, 1.096 WTA). 

Continuă retragerile bizare la turneul de la Roland Garros (30 mai – 13 iunie)! După ce Naomi Osaka, a doua favorită a competiției, s-a retras din turneu din cauza depresiei, Petra Kvitova, o altă favorită importantă, a făcut un anunț cel puțin la fel de straniu ca al japonezei.

Kvitova a călcat strâmb și și-a sucit glezna la conferința de presă la care a participat după victoria din primul tur, scor 6-7(3), 7-6(5), 6-1 cu Greetje Minnen (Begia)! În vârstă de 31 de ani, Petra este dublă campioană de Grand Slam (Wimbledon 2011 și 2014), dar nu a triumfat niciodată în carieră la Grand Slam-ul parizian.

Încă un incident straniu la Roland Garros! Petra Kvitova s-a accidentat la conferința de presă și s-a retras din turneu

Așa ceva rar se vede la un turneu de tenis! Petra Kvitova s-a accidentat la conferința de presă, fiind nevoită să se retragă de la Roland Garros: „Cu mare tristețe îmi anunț retragerea de la Roland Garros. În timpul conferinței de presă de duminică, după prima victorie, am căzut și m-am accidentat la gleznă. Din nefericire, după un RMN și discuții îndelungate cu oamenii din staff, am luat o decizie grea.

Este mai înțelept să nu mai joc. Este un ghionion incredibil ce s-a întâmplat, dar voi rămâne puternică și voi munci pentru a mă recupera. Vreau să revin în sezonul pe iarbă!”, a fost anunțul jucătoarei care a disputat două semifinale la Roland Garros în carieră, la edițiile din 2012 și 2020. Anunțul Petrei a venit la numai o zi de la retragerea japonezei Naomi Osaka, cea care a invocat un motiv cel puțin la fel de neobișnuit! Ea a boicotat presa, apoi a spus că nu va mai intra pe teren pentru că suferă de tulburări mintale.

Citeste articolul pe ProSport