joi 20 mai 2:07 PM

Abonare la google news

Incident șocant în Craiova. Un polițist a fost snopit în bătaie de un șofer prins beat la volan

Un incident șocant a avut loc în Craiova, după ce un bărbat a fost prins beat la volan, de un echipaj de Poliție. După mai multe minute de urmăriri, individul care a oprit până la urmă mașina i-a aplicat o bătaie zdravănă unuia dintre oamenii legii.


Un bărbat din Craiova a fost urmărit minute bune de mai multe echipaje de Poliție, după ce a refuzat să oprească mașina la semnalele oamenilor legii.

Ulterior, acesta a oprit autoturismul în dreptul unui imobil și a vrut să sară gardul într-o curte, dar a fost prins și imobilizat, în cele din urmă. Văzându-se fără putere, individul a pornit un circ fără precedent.


Agent de la Poliția Rutieră, bătut de un șofer beat

Potrivit informațiilor din presă, bărbatul beat, care avea o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, a început să-și strige apropiații, după ce a fost imobilizat. În doar câteva momente, cei doi agenți care îl prinseseră au fost înconjurați de mai mulți indivizi și s-au văzut nevoiți să cheme întăriri la fața locului. Din păcate, unul dintre cei doi agenți a fost bătut cu bestialitate de șoferul prins băut.

Agentul a suferit o fractură de piramidă nazală. Preliminar, acesta a primit 16 zile de îngrijiri medicale.

„La fața locului au ajuns toate echipajele disponibile din zonă deoarece, cunoscuții autorului, au încercat să creeze o busculadă pentru a-l scăpa din mâinile polițiștilor. Veți auzi pe fundal comentariile oamenilor, care mai de care, și tentativele acestora de a-l elibera pe bărbat. Unul dintre ei chiar strigă nervos, în timp ce trăgea de polițiști, că el vrea să intre în curte și nu poate de mașina poliției. Este dovada vie a degradării societății în care trăim și a unor comunități unde legea este pentru fraieri iar când un membru de-al lor este în pericol, sunt dispuși să recurgă la violențe pentru a-l scăpa” au transmis reprezentanții Sindicatului Europol pe pagina de Facebook.

Cancan.ro


Stirile.eu