Abonare la google news

Incendiu violent în Sectorul 4, București. Pompierii se luptă cu flăcările uriașe

Un incendiu violent a izbucnit azi în Sectorul 4 al Bucureștiului și, la scurt timp după ce a fost făcut un apel disperat la serviciul unic de urgență 112, pompierii au început lupta cu flăcările.

Incendiu violent la un depozit de anvelope din Sectorul 4

Conform primelor informații, focul s-ar fi aprins într-un depozit de anvelope pe strada Lunca Bârzești, situată într-o zonă rezidențială și se extinde rapid. Suprafața afectată este de 150 mp, relatează stirileprotv.ro.

Citeste si:  Un tânăr a transmis un mesaj disperat de la geam către protestatari: „A murit tata acum două zile de Covid și voi protestați? Să vă fie rușine”

În prezent, pompierii acționează trei autospeciale de stingere și au fost trimise alte trei în sprijin. Din fericire, deocamdată, nu sunt persoane rănite. Totuși, se pare că există pericol de extindere a incendiului la vecinătăți.

Un incendiu violent a izbucnit astăzi în zona Văcărești, situată în Sectorul 4 al Capitalei © captură video Pro TVUn incendiu violent a izbucnit astăzi în zona Văcărești, situată în Sectorul 4 al Capitalei © captură video Pro TV

Citeste si:  Explozie urmată de incendiu într-un bloc din Găeşti. Localnicii au fost evacuați de urgență | FOTO

Nu rata: Ludovic Orban, despre un posibil lockdown de Paște. Ce s-a decis

Ultimul incendiu major din zona Deltei Văcărești a avut loc la începutul anului trecut, mai exact pe 24 februarie 2020.

Știre în curs de actualizare.

Citeste articolul pe Cancan

 12 total views