Abonare la google news

Incendiu la un depozit de cauciucuri din Capitală. Pompierii au intervenit

Incendiu la un depozit de cauciucuri din Capitală. Pompierii au intervenit, luni după-amiază, pentru stingerea flăcărilor care au cuprins un depozit de cauciucuri din sectorul 4 al Capitalei.

Incendiu la un depozit de cauciucuri din Capitală

Incidentul s-a produs în zona Piața Sudului, pe strada Lunca Bârzești. Potrivit primelor informaţii, ar fi luat foc un depozit de cauciuri, care este lipit de o locuinţă. De asemenea, există riscul ca flăcările să se extindă şi la blocurile din zonă.

Actioneaza 3 autospeciale de stingere si au fost trimise alte 3 in sprijin.

Citeste si:  Filmele Marvel care vor apărea în acest an. Vor fi lansate şi în cinematografe

Citeşte şi Incendiu la Spitalul din Cavnic. 71 de persoane au fost evacuate VIDEO

Panică într-un bloc din județul Hunedoara! Un incendiu uriaș a izbucnit la unul dintre apartamente. Locatarii s-au văzut nevoiți să iasă pe geam ca să se salveze

Momente de groază într-un bloc de locuințe din Uricani, județul Hunedoara! Un incendiu cumplit a izbucnit într-unul dintre apartamente. Mai multe persoane au ieșit pe geam de la etajul patru și s-au agătat de cadrul metalic al ferestrei pentru a-și salva viața.

Momente de groază într-un bloc de locuințe din Uricani, județul Hunedoara! Un incendiu cumplit a izbucnit într-unul dintre apartamente. Mai multe persoane au ieșit pe geam de la etajul patru și s-au agătat de cadrul metalic al ferestrei pentru a-și salva viața.

Citeste si:  O priveliște de un milion de euro. Prețurile apartamentelor din Timișoara concurează cu cele din Capitală

Pompierii au intervenit de urgență pentru stingerea incendiului.

Citeşte şi Motivele pentru care a izbucnit incendiul de la Matei Balş. Datele au fost făcute publice: Aproape 90 de prize de oxigen suplimentare față de rețeaua inițială

„Militarii au dislocat o autospecială de stingere, o ambulanţă şi o autoscară, pentru gestionarea incendiului produs într-un apartamemt aflat la etajul 1 al unui bloc”, transmite ISU Hunedoara.

Citeste si:  UPDATE VIDEO Ministerul Sănătății: Cele două victime ale incendiului întrunesc condițiile de transfer în străinătate/ Un incendiu violent a cuprins o stație de prelucrare a produselor petroliere din Prahova

Locatarii au fost evacuați din propriile apartamente de către pompieri.

Patru persoane au fost evacuate, două de la etajul unu și alte două de la etajul patru.

Un bărbat a suferit arsuri la nivelul scalpului și al brațului și a primit îngrijiri medicale. Din fericire, nu a fost nevoie să ajungă nimeni la spital.

Potrivit ISU Hunedoara, pompierii au reuşit limitarea incendiului la nivelul bucătariei şi al unei camere din apartament, urmând să stabilească în orele următoare cauza generatoare a arderii.

Citeste articolul pe RomaniaTV

 12 total views