Abonare la google news

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Cavnic. 71 de persoane au fost evacuate

Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață la Spitalul de Psihiatrie din Cavnic, Maramureș. Din primele informații, se pare că incendiul a izbucnit la etajul 3, la coloana de țevi și au fost evacuați 27 de pacienți.

În urma incendiului care a izbucnit la baia de la etajul 3 al spitalului, 71 de persoane au fost evacuate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

„S-a intervenit cu trei autospeciale de stins incendiu cu apă și spumă, o autoscară, un echipaj de prim ajutor, o autospecială pentru victime multiple și două ambulanțe ale SAJ”, a transmis maiorul Alexa Gonczi Oana Cristina, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.
„Nu sunt victime, dar 71 de persoane au fost evacuate”, a adăugat oficialul ISU Maramureș.

Citeste si:  FOTO Peste 1200 de persoane protestează cu steaguri tricolore împotriva vaccinării pentru COVID-19/ La evenimentul din Parcul Izvor participă și co-fondatorii AUR, Claudiu Târziu și George Simion

Incendiu la Spitalul Municipal Dej

Pompierii au fost în alertă în dimineața de 10 martie, după ce un incendiu a izbucnit în curtea Spitalului Municipal Dej. Pentru stingerea focului s-a intervenit cu două autospeciale.

Incendiul a izbucnit ca urmare a aprinderii unor elemente din tabloul pentru siguranțe, situat în incinta unui post de transformare a energiei electrice din curtea Spitalului Municipal Dej, a informat ISU Cluj.

Citeste si:  New York. Sute de persoane care au murit de COVID zac la morgă de câteva luni

Pompierii sosiți la fața locului au găsit o masă din materiale plastice care ardea și câteva elemente ale tabloului de siguranță topite. „Imediat s-a întrerupt alimentarea cu energie a punctului de transformare și s-a acționat cu stingătoare cu pulbere în interiorul incintei pentru stingerea flăcărilor”, a informat ISU Cluj.

Incendiul a fost repede lichidat de către pompieri, nefiind necesare măsuri de evacuare pentru pacienți sau personalul unității sanitare. În timpul incidentului alimentarea cu energie electrică a spitalului a fost asigurată pentru zonele sensibile, fiind sistată parțial alimentarea cu energie electrică a zonelor administrative.

Citeste si:  Brexit: Vor fi reintroduse tarifele de roaming la telefonia mobilă?

Din primele informații,  incendiul s-a produs în urma unei defecțiuni a elementelor din instalațiile punctului de transformare.

Citeste articolul pe Cancan

 13 total views