duminică 5 septembrie 11:06 AM

Abonare la google news

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Arad, trei cadre medicale şi trei pacienţi transportaţi la spital


Un incendiu a izbucnit, în această dimineaţă, la Spitalul de Psihiatrie din Arad. Trei cadre medicale, dar şi trei pacienţi au fost transportaţi la spital.


Incendiul de la Spitalul de Psihiatrie din Arad a izbucnit în jurul orei 04.20, apelul la numărul unic de urgenţă 112 fiind efectuat la ora 04.24, atunci când reprezentanţii spitalului au cerut ajutorul pompierilor.

„La interventie s-au deplasat 2 autospeciale de stingere, Descarcerarea ușoară, SMURD TIM Arad, SMURD EPA Vladimirescu si SMURD EPA Curtici, cu un total de 18 subofiteri si 3 ofiteri.

În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta într-o rezervă a spitalului cu degajarea mare de fum și posibilitatea de extindere.

O parte a pacienților, aproximativ 15 persoane s-au autoevacuat.

Pompierii Detașamentului Arad au evacuat alți 6 pacienți și 3 cadre medicale.

Echipajul SMURD TIM a evaluat persoanele evacuate din care 6 au fost transportate la UPU Arad(3 pacienti si 3 cadre medicale), toți în stare bună cu ușoară intoxacatie cu fum.

Incendiul a fost lichida după aproximativ 20 minute la ora 04:48 fără a se extinde.

Cauza probabilă a incendiului folosirea cu intentie a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului, se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad.

 

Bzi.ro