duminică 5 septembrie 11:48 AM

Abonare la google news

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Arad. Cadre medicale şi pacienţi, transferaţi la spital


Incendiul Spitalul de Psihiatrie din Arad. Focul a izbucnit duminică în jurul orei 04.20 într-una dintre rezervele spitalului. Un apel la numărul unic de urgenţă 112 a anunţat un incendiu provocat de un pacient internat într-un salon al Spitalului de Psihiatrie din Arad şi se cerea intervenţia pompierilor.


Până la sosirea pompierilor, o parte din pacienţi au fost evacuaţi. Trei cadre medicale şi trei pacienţi au suferit o intoxicaţie cu fum şi au fost transportaţi la UPU Arad.

„În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta într-o rezervă a spitalului, cu degajarea mare de fum și posibilitatea de extindere. O parte a pacienților, aproximativ 15 persoane s-au autoevacuat. Pompierii Detașamentului de pompieri Arad au evacuat alți 6 pacienți și 3 cadre medicale. Echipajul SMURD TIM a evaluat persoanele evacuate din care 6 au fost transportate la UPU Arad (3 pacienti si 3 cadre medicale), toți în stare bună, cu o ușoară intoxicație cu fum. Incendiul a fost lichidat după aproximativ 20 minute, la ora 04:48, fără a se extinde. Cauza probabilă a incendiului este folosirea cu intenție a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului”, se arată în informarea ISU Arad.

 

 

Romaniatv.net