Incendiu la Galaţi, a fost COD ROŞU, au fost evacuaţi bătrâni şi copii

Incendiu la Galaţi. Douăzeci de persoane, între care şi copii, au fost evacuate, marţi seară, dintr-un bloc din municipiul Galaţi, după ce într-unul din apartamente a izbucnit un incendiu, iar imobilul a fost inundat de fum.

Potrivit ISU Galaţi, incendiul a fost semnalat, marţi seară, într-un apartament dintr-un bloc din municipiul Galaţi. Acolo s-au deplasat 3 autospeciale, dar şi autoscara şi 2 echipaje SMURD de la Detaşamentul Galaţi.

Citeste si:  Incendiu de proporții într-un bloc din Constanța. O femeie s-a aruncat de la etajul șase, pentru a se salva de foc. VIDEO

Panică printre proprietarii care locuiesc într-un bloc de pe strada Egalității din Galaţi după ce un apartament în care locuiește o bătrână în vârstă de 87 de ani a luat foc.

Incendiu la Galaţi. Flăcările puternice care au pornit dintr-un dormitor și fumul gros a scos 12 persoane în stradă, până la sosirea pompierilor, care au intervenit cu trei autospeciale de stingere, cu autoscară și două ambulanțe SMURD.

Citeste si:  Țeapă uriașă pentru Gigi Becali! Cum a pierdut patronul FCSB 300.000 de euro

„12 persoane s-au autoevacuat și 8 persoane dintre care 2 copii au fost evacuate de pompieri. Proprietara apartamentului în vârstă de 87 de ani a fost salvată din apartament. Prezintă intoxicație cu fum și a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la spital, în stare stabilă”, au precizat reprezentanții ISU Galați.

În urma incendiului, provocat de un scurtcircuit la instalația electrică, întregul apartament în care locuia bătrâna a fost distrus.

Citeste si:  Profesorii din Galaţi, invitaţi să participe la un curs de numerologie

ISU, după incidentul de la Marius Nasta: Nu a fost fum, nu a existat niciun incendiu

Sursa: RomaniaTV

 6 total views