Abonare la google news

Incendiu la biserică în Vinerea Mare. O biserică din Vrancea a fost făcută scrum VIDEO

În acest moment, 34 de pompieri militari intervin pentru a stinge un incendiu izbucnit în Vinerea Mare cu 5 autospeciale de stingere şi 1 ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra, 2 autospeciale de stingere și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi din cadrul Detașamentului de Pompieri Focşani și SVSU Tulnici cu 1 autospecială de stingere.

Citeste si:  Hoț filmat când își dezinfecta mâinile și își face cruce în biserică, înainte de a fura banii din cutia milei

Biserica din satul Topești din comuna Bîrsesti a luat foc în această după amiază. Biserica a fost cuprinsă de flăcări în Vinerea Mare, din săptămâna patimilor.

Incendiu devastator la o biserică din Vrancea în Vinerea Mare

În acest moment se intervine cu mai multe autospeciale pentru lichidarea incendiului.

“A fost anunțat un incendiu la biserica din satulTopești, comuna Barsesti. Intervin 4 autospeciale de stingere si 1 ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra, 2 autospeciale de stingere și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi din cadrul Detașamentului de Pompieri Focsani și SVSU Tulnici cu 1 autospecială de stingere”, se arată într-un mesaj al ISU Vrancea, conform Monitoruldevrancea.

Citeste si:  Ion Cristoiu: Târgul secret dintre Preşedintele Klaus Iohannis şi Patriarhul Daniel. „Arhanghelul Mihail din icoane va fi schimbat cu vaccinul Pfizer”

Incendiul se manifestă generalizat la întreaga biserică, pe o suprafață de cca. 250 mp.

Citeşte şi: Tragedie în Bucureşti. Un tânăr de 35 de ani s-a sinucis în Vinerea Neagră

Citeste articolul pe RomaniaTV