miercuri 24 noiembrie 6:20 PM

Abonare la google news

Incendiar! Cum a vrut Gigi Becali să îl „cumpere” pe Gigi Corsicanu, ca să nu îl mai înjure: „Lasă-ți familia acasă, că noi te înjurăm de 10 ori mai rău! Dacă ne dai toată averea nu ne închizi gura”


Cartea „Viața lui Nuțu Cămătaru. Dresor de lei și de fraieri” se anunță un bestseller încă de la lansare, iar dezvăluirile din opera lui Codin Maticiuc fac vâlvă în România: Gigi Corsicanu recunoaște conflictul pe care l-a avut cu Gigi Becali și explică, în exclusivitate pentru Prosport.ro, cum a vrut patronul Stelei, devenită ulterior FCSB, să îi cumpere pe el și pe fanii Rapidului.


Episodul amintit de Corsicanu s-a petrecut înaintea celebrului sfert de finală din Cupa UEFA, când echipele românești Rapid București și Steaua București, s-au întâlnit într-o „dublă” istorică.

Gigi Becali a vrut să îl „cumpere” pe Gigi Corsicanu cu 6.000 de bilete la meciul Steaua – Rapid: „Nu mă mai înjurați, că vin cu familia!”

Gigi Corsicanu susține că nu i-a înjurat fetele lui Gigi Becali niciodată și a dezvăluit un episod în care miliardarul din Pipera a vrut să „cumpere” tăcerea galeriei rapidiste, lovindu-se de refuzul brutal al liderului acesteia.

„Am avut niște conflicte cu Gigi Becali, dar nu înjur pe nimeni de copii. Poate să fie cel mai mare dușman al meu, dar nu implic copiii. Am și eu copii și știu ce înseamnă, ei nu au nicio vină. Dacă suntem bărbați, o rezolv eu cu persoana respectivă. Eu nu sunt femeie să bag copiii oamenilor în astfel de discuții.

Să îți povestesc cum a fost cu Gigi Becali. A fost un episod înainte sferturilor de finală a Cupei UEFA, dintre Rapid și Steaua. În perioada respectivă, noi, rapidiștii, făceam caterincă de Meme și Gigi Becali, strigam «Meme și Becali, homosexualii». Erau niște lozinci atunci. Înainte de acel meci, Becali nu a vrut să le dea biletele pentru rapidiști lui George Copos și lui Dinu „Vamă”. Ăștia m-au sunat pe mine și m-au rugat: «Gigi Becali doar ție vrea să îți dea biletele, cu tine vrea să se vadă».

M-am întâlnit eu cu el și mi-a propus: «Îți dau cele 6.000 de bilete repartizate pentru galeria, nu vă iau niciun ban pe ele, dar numai să nu mă înjurați sau să faceți caterincă de mine, pentru că vin și eu cu familia la stadion, îmi aduc soția și fetele».

Eu i-am zis așa: «Băi, Gigi, eu îți respect interesul și grija pe care le ai față de familie, dar îți recomand să le lași acasă! O să te înjurăm de 10 ori mai tare pentru propunerea asta a ta, ca să nu crezi că îmi pare rău. Tu nu ai cum să ne cumperi pe noi, poți să ne dai tu toată averea din lumea asta. Pe rapidiști nu ai cum să îi cumperi în viața ta! Domne’, că pe ăia de la Dinamo le-am luat nu știu ce bilete, le-am luat, le-am făcut, lui Elyas, lui Mustață, lui Jean Pavel. Da, bă, dar eu nu sunt ăia! Eu sunt Gigi Corsicanu și reprezint Rapidul, pe rapidiști nu ai cum să îi cumperi niciodată!». Asta a fost, noi am plătit biletele, totul a fost ok”, a declarat Gigi Corsicanu pentru Prosport.ro.

 

 

Prosport.ro