Abonare la google news

Încă un Superclasico nedecis

Boca Juniors și River Plate au remizat aseară, scor 1-1, în cel de-al doilea Superclasico din 2021. După egalul de la începutul anului, 2-2, pe Bombonera, cele două rivale din Buenos Aires au oferit un nou spectacol extraordinar în Cupa Ligii Argentinei.

Boca a deschis scorul în minutul 39 dintr-un penalty obținut de Capaldo, după un fault comis de Diaz în propriul careu, și transformat cu sânge rece de columbianul Sebastian Villa, care a șutat pe centrul porții, în timp ce Armani a plonjat în stânga sa. A fost a doilea Superclasico la rând în care Villa înscrie după cel din 2 ianuarie.

Citeste si:  Caz straniu în Iaşi! S-a întors acasă şi a aflat că a fost înmormântat

River Plate a restabilit echilibrul pe tabela de marcaj în minutul 67 grație lui Agustin Palavecino. Astfel, mijlocașul de 24 de ani, venit în februarie de la Deportivo Cali, a marcat la primul său Superclasico din carieră. Două minute mai târziu, Boca Juniors a rămas în inferioritate numerică, după ce Zambrano a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. Trupa lui Marcelo Gallardo a avut un om în plus pe teren pentru puțin timp întrucât Milton Casco a fost avertizat de două ori de arbitru în minutele 73 și 79 și a fost trimis și el mai repede la vestiare.

Citeste si:  Edi Iordănescu a anulat ultimul antrenament al lui CFR Cluj: „Sunt condiţii foarte grele!”. Antrenorul regretă că echipa sa nu a plecat în cantonament, precum FCSB

River putea da, totuși, lovitura în minutul 90, dar mingea deviată de un jucător al gazdelor, care se îndrepta spre plasă, pur și simplu, nu a vrut să intre în poartă! Astfel, Boca Juniors și River Plate au încheiat la egalitate partida de pe Bombonera, scor 1-1.

Citeste articolul pe Cancan

 10 total views