Abonare la google news

Încă un lider județean își anunță susținerea pentru Florin Cîțu: ‘Susțin proiectul său de modernizare și reformare ale partidului’

Florin Cîțu primește încă un sprijin masiv în cursa pentru șefia PNL! Ciprian Pandea, senator și președinte al filialei județene a PNL Călărași, a anunțat că este de partea premierului în echipa câștigătoare la alegerile de la Congresul din 25 septembrie.

”Susțin proiectul său de modernizare și reformare ale partidului, proiect care vizează, de fapt, modernizarea României”, își explimă Pandea alegerea sa.

”Am ales să fac politică având un singur gând – acela de a pune umărul la dezvoltarea județului nostru.

Am candidat la funcția onorantă de Senator al României și am obținut mandatul din partea dumneavoastră cu același gând, dezvoltarea Călărașiului.

Am obținut, cu sprijinul primarilor liberali, funcția de președinte al Organizației Județene PNL Călărași având același obiectiv central, dezvoltarea comunităților locale, dar și câștigarea alegerilor în 2024.

Obiectivele mele, obiectivele colegilor mei liberali, promisiunile pe care ni le-am luat în fața călărășenilor pot fi onorate cu sprijinul premierului Florin Cîțu și parteneriatului Președinte – Guvern – majoritate parlamentară formată în jurul PNL.

Îl susțin, așadar, pe Florin Cîțu pentru funcția de președinte al PNL, susțin proiectul său de modernizare și reformare ale partidului, proiect care vizează, de fapt, modernizarea României.

Sunt sigur că peste 3 ani ne vom prezenta în fața călărășenilor cu fruntea sus și cu noi proiecte pentru #viitor!

#echipacâștigătoare #echipaPNLCălărași”, e mesajul lui Ciprian Pandea.

Citeste articolul pe Stiripesurse