Abonare la google news

Încă o problemă pentru Dinamo! Diego Fabbrini merge la FIFA pentru a-și recupera banii, aproximativ 500.000 de euro!

Diego Fabbrini (30 de ani) tocmai și-a reziliat contractul cu Dinamo, după intrarea în procedura de insolvență a clubului din Ștefan cel Mare. Mijlocașul italian avea un salariu lunar de 18.000 de euro, iar acum impresarul său, Florin Manea, spune că jucătorul va merge la FIFA pentru a-și recupera banii și pentru următorii doi ani de contract.

Florin Manea e convins că jucătorul său va avea câștig de cauză la FIFA. În plus, roș-albii întâmpina și o altă mare problemă: vor trebui să plătească 200.000 de euro către ȚSKA Sofia, aceasta fiind una dintre clauzele fotbalistului din contract.

„Eu am înțeles că dacă depui cerere pentru recuperarea banilor după insolvență, ar fi mai greu să câștigi. Eu cred totuși că Fabbrini o să câștige la FIFA. Nu l-au chemat la nicio negociere pe Fabrinni. Nu aveau de gând să-i plătească salariul. Merge la FIFA să-și ia banii și pentru restul contractului”, a declarat Florin Manea la Digi Sport.

Astfel, Dinamo ar trebui să-i mai achite lui Fabbrini aproximativ 500.000 de euro, bani care ar reprezenta următorii doi ani de contract.

„În iarnă am vrut să-l duc pe Fabbrini la CFR, dar DDB nu l-a lăsat și i-a mărit salariul”

Florin Manea a dezvăluit că în iarnă le-a propus celor din DDB să-l lase pe Fabbrini să plece, mai ales că avea un salariu mare, însă oficialii dinamoviști n-au vrut să audă de acest lucru și chiar i-au mărit remunerația mijlocașului.

„Îmi pare rău că am fost la negocieri în iarnă cu DDB, mi s-a spus că i se vor plăti toți banii. Mai are de luat 70.000 de euro. Va denunța tot contractul, avea 18.000 de euro pe lună. Eu le-am spus în iarnă să plece la CFR, dar ei n-au vrut și i-au mai mărit contractul. Am vorbit cu Tararache atunci și cu încă un băiat.

Jucătorul e în Italia acum, are două oferte deja: una din Turcia și una din Italia. E cam greu să revinină în România. E cam greu să-i dea cineva aici 180.000 – 190.000 de euro pe an. N-a fost convingătoare evoluția lui la Dinamo, că au fost probleme. El e un jucător mai aparte, când simte că lucurile nu merg bine…”, a adăugat Manea.

Tot astăzi Dinamo a anunțat despărțirea de Ante Puljic și Adam Nemec.

Citeste articolul pe ProSport