Abonare la google news

Încă o pacientă continuă dezvăluirile ororilor de la ATI Arad: „Mă simt ca la morgă. Sunt bătrâni aici care mor de frig şi nu zic nimic”

Încă o pacientă continuă dezvăluirile ororilor de la ATI Arad. Aceasta a mărturisit, pentru Antena 3, că se simte ca la morgă, iar mulţi bătrâni internaţi în secţie mor de frig.

Încă o pacientă continuă dezvăluirile ororilor de la ATI Arad: „Mă simt ca la morgă. Sunt bătrâni aici care mor de frig şi nu zic nimic”

„M-am internat în Spitalul Municipal și este inuman ce se întâmplă. Eu sunt tânără și am ajuns să mă doară oasele de frig. Am făcut un pic de gălăgie ne-a aducs un calorifer, după care se pare că au venit și l-au luat că nu mai avem nevoie de el. De la 4:00 dimineața abia dacă am apucat să mă încălzesc cu ciorapi și cu pătura aia mică de prunci pe care îmi ia dat-o care îmi ajunge până la genunchi și abia am apucat să adorm.Eu sunt tânără, dar stau bătrâni aştia aici, stau în pat și îngheață și nu zic nimic.

Citeste si:  Vlad Voiculescu: Evoluţia pandemiei impune o adaptare continuă a resurselor disponibile. Circuitele Covid-19 şi non-Covid-19 din spitale vor fi reorganizate

Este frig la baie. Apa este rece, zici că e apă de munte. Să mă spăl pe mâini deși e foarte frig. la baie frig, pe coridor e frig, oriunde este frig.

Sunt pe secția COVID internată de vineri și de cum am ajuns aici a fost frig. De când sunt aici este frig. Cadrele medicale ne spun „așa este doamna la noi. Nu vă place, vă rog să faceți o sesizare!”.

Citeste si:  Continuă scandalul pâinii neambalate, care „ne poate îmbolnăvi de COVID!” Se cere tragerea la răspundere a celor care lansează aceste informații

Şi mâncarea care se duce la ora 10:00 se pune pe coridoare unde e frig și la ora 13:00 când deschizi plasticul ăla curge apa de acolo. este o bătaie de joc absolut”, a spus pacienta pentru Antena 3.

De altfel, şi Daniel a fost internat în Spitalul Judeţean din Arad şi a povestit cum a fost nevoit să stea timp de trei ore în acelaşi salon cu un pacient decedat.

Citeste si:  Decese coronavirus, 13 februarie. În ultimele 24 de ore, 48 de români infectați cu COVID-19 au decedat

„Exact trei ore am stat cu persoana decedată, împreună în același salon cinci persoane, în viață. În concret, nouă ni s-a spus de la spitalizare în cazul unei urgențe avem buton de panică o sonerie și foarte repede va veni cineva. Ei bine, un pacient a căzut din pat, am acționat butonul de panică, nu s-a întâmplat nimic, nu a venit absolut nimeni.”, a spus el tot pentru sursa citată.

Citeşte şi: Incident ȘOCANT la Arad! Un pacient COVID s-a aruncat de la etaj
 

Citeste articolul pe RomaniaTV

 53 total views