Abonare la google news

Încă o organizație PNL își devoalează „votul”, înainte de Congresul pentru desemnarea noii conduceri a partidului

Organizațiile controlate de oamenii lui Ludovic Orban ies rând pe rând să anunțe public că la viitorul Congres PNL vor vota tot în favoarea sa. După anunțurile transmise de organizațiile din Sectorul 3, din Vrancea, Maramureș sau Caraș Severin,  a venit rândul Organizației din Iași să-și deavoaleze „votul”, înainte de alegerile din cadrul Congresului partidului ce va avea loc în această toamnă.

„Biroul Politic Judeţean al PNL Iaşi a decis, cu unanimitate de voturi, să susţină la viitorul congres al Partidului Naţional Liberal candidatura actualului preşedinte al formaţiunii, Ludovic Orban, pentru un nou mandat în această funcţie”, se precizează în informarea transmisă de organizația controlată de Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași.

Liberalii ieşeni spun că au ales să-l susțină pe Orban pentru că acesta a obţinut rezultate foarte bune în ultimele trei scrutine electorale, reuşind să ofere judeţului prima administraţie liberală completă din ultimii 30 de ani, atât la Primăria Municipiului Iaşi, cât şi la Consiliul Judeţean Iaşi.

Citeste si:  Ce au făcut Zanni și Ana Porgras înainte de Survivor România 2021. S-a aflat abia acum! VIDEO

„Împreună cu membrii şi colegii mei din PNL Iaşi voi susţine candidatura lui Ludovic Orban pentru încă un mandat de preşedinte al Partidului Naţional Liberal. Apreciez toate eforturile pe care le-a făcut în calitate de prim-ministru pentru a sprijini România în timpul crizei generate de pandemie şi totodată eforturile de a transforma PNL în principala opţiune de vot a românilor. Este o alegere asumată pe care am luat-o din respect pentru ieşeni, care au votat programul nostru de guvernare şi viziunea liberală pe care le-am construit şi împreună cu Ludovic Orban. În timpul cât a fost prim-ministru, Guvernul României şi-a îndreptat pentru prima dată atenţia către judeţul Iaşi şi către întreaga Moldovă. Niciodată Iaşiul nu a mai fost vizitat atât de des de un premier ca pe durata mandatului domnului Orban, niciodată nu a existat un interes mai mare asupra proiectelor Moldovei ca în timpul în care domnia sa a fost în fruntea Guvernului”, spune preşedintele PNL Iaşi, Costel Alexe, citat de Agerpres.

Citeste si:  Macarena Olona, deputat spaniol al partidului de extremă dreaptă, atac la adresa comunității de români: „Trebuie scoși în șuturi!"

El a amintit că în timp ce Orban era premier a fost deblocat proiectul Spitalului Regional de Urgenţă Iaşi, au fost explorate oportunităţile de a finanţa autostrada Unirii prin identificarea soluţiei pentru podul de peste Prut, a fost demarată licitaţia pentru varianta de ocolire în zona sudică a municipiului Iaşi, pentru care, de curând, a fost semnat contractul cu firma de proiectare.

„A fost pentru prima dată când Iaşiul a primit o sumă record, a doua ca valoare la nivel naţional, pentru oraşele şi comunele din judeţ – 45,65 milioane de lei, alocaţi tuturor UAT-urilor. Am obţinut sprijin pentru aeroportul Iaşi, afectat de pandemie, pentru care Guvernul Orban a alocat 6 milioane de lei, reuşind astfel să repunem activitatea pe picioare, lucru care astăzi se vede prin creşterea numărului de curse externe şi prin atragerea marilor operatori aerieni, precum Lufthansa, care din luna mai va opera zboruri de la Iaşi. Atât personal, cât şi prin cabinetul său de miniştri, din care am fost onorat să fac parte, Ludovic Orban a repus Iaşiul şi Moldova pe harta priorităţilor naţionale”, arată Alexe.

Citeste si:  Vlad Voiculescu: Vor exista teste rapide la nivelul școlilor, este necesar acordul informat al părinților /Nu sunt necesare adeverințe medicale pentru începerea școlii

Citește și

A început cursa pentru șefia PNL. Organizațiile controlate de oamenii lui Orban ies public să-i declare sprijin la Congresul din toamnă, pentru câștigarea unui nou mandat de președinte

Sursa Foto: Facebook/Costel Alexe


Citeste articolul pe G4Media

 61 total views