joi 28 octombrie 6:47 PM

Abonare la google news

Încă o demisie din grupul parlamentar PNL. Ionel Dancă, deputat: „Noua conducere a partidului este desprinsă de realitate” VIDEO


Ionel Dancă este al patrulea liberal care părăseşte grupul PNL după ce Ludovic Orban a făcut acelaşi lucru, miercuri prezentându-şi demisiile deputaţii Ionel Ştefan şi Alexandru Kocsis şi senatorul Ovidiu Florean.


„În această dimineaţă mi-am scris demisia din grupul parlamentar al PNL la Biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor şi începând cu data de astăzi sunt un parlamentar liber al PNL şi voi activa în calitate de deputat neafiliat. Practic, noi, în PNL, am fost în faţa oamenilor cu un mesaj şi cu un program de guvernare care a primit votul de încredere al românilor, la alegerile parlamentare din 2020, în singura formulă legitimă de guvernare alături de coaliţia de guvernare formată din PNL, USR şi UDMR.

Ionel Dancă: „Conducerea PNL, în parteneriat cu Klaus Iohannis, au aruncat ţara în haos”

Românii ne-au dat acest vot pentru a guverna România patru ani şi pentru a pune în aplicare programul de guvernare. Ceea ce se întâmplă în aceste zile nu are nicio legătură cu votul românilor. Prin urmare, ca gest de protest faţă de noua conducere a PNL, care în parteneriat cu preşedintele României, Klaus Iohannis, au aruncat ţara în haos şi au distrus coaliţia de guvernare, au abandonat programul de guvernare şi măsurile incluse în acest program, m-am depus astăzi demisia din grupul parlamentar al PNL”, a declarat Dancă, la Palatul Parlamentului.

Potrivit acestuia, „noua conducere a PNL merge în genunchi, cerşind sprijin la PSD cu căciula în mână” şi, „culmea umilinţei” pentru votanţii PNL, această solicitare să fie refuzată.

Citeşte şi: Emil Boc, apel către PNL, USR, UDMR şi PSD: „O să pierdem bani pentru proiecte”

Romaniatv.net