Abonare la google news

Înalt oficial din Ministerul Tineretului, prins băut la volan. Secretarul de stat şi-a dat demisia imediat după incident!

Înalt oficial din Ministerul Tineretului, prins băut la volan. Anunțul demiterii a fost făcut pe pagina sa de Facebook și pe cea a liderului UDMR, Kelemen Hunor.

Înalt oficial din Ministerul Tineretului, prins băut la volan. Secretarul de stat şi-a dat demisia imediat după incident!

Csongor Oltean este și preşedintele Conferinței Tineretului Maghiar din România și vicepreședinte executiv al UDMR.

”Secretarul de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, Oltean Csongor a fost oprit de poliție fiind sub influența alcoolului. În urma acestui incident el și-a depus demisia, pe care am acceptat-o, și i-am transmis-o premierului”, a spus Kelemen Hunor.

Citeşte şi: UDMR susţine un guvern de uniune a forţelor de dreapta: „PNL şi USR-PLUS au câte o propunere de premier. Dacă nu se ajunge la o concluzie, avem şi noi 2-3 nume”
”Gestul lui Oltean Csongor este inacceptabil, el și-a asumat răspunderea pentru acesta. Nu intenționăm să facem alte comentarii în acest caz”, a mai scris liderul UDMR în postarea de pe Facebook.

Csongor Oltean a confirmat și el informațiile:

”Azi dimineață am fost oprit de poliție fiind sub influența alcoolului. Nu am nici-o scuză, îmi asum răspunderea pentru fapta mea. Comportamentul iresponsabil este incompatibil cu funcția publică și nu doresc să transmit un mesaj greșit tinerilor. Drept urmare, primul lucru azi dimineață a fost să-mi depun demisia din funcția de secretar de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului”.

Oltean Csongor are 32 de ani, economist. S-a născut în Mediaș. A absolvit Universitatea Babeș-Bolyai – Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor. În prezent locuiește în Sfântu Gheorghe. De mai bine de 12 ani este membru activ al formațiunilor de tineret partenere al UDMR: Asociația Studenților Maghiari din Sfântu Gheorghe, HÁRIT – Asociația Tinerilor din Județul Covasna iar în prezent este președintele Asociației MIÉRT – Conferința Tineretului Maghiar din România. Din 2018 la propunerea Asociației MIÉRT, este președintele executiv adjunct responsabil de tineret al UDMR.

Citeşte şi: UDMR joacă tare în negocierile pentru noul guvern: „Preşedinţia Senatului şi Camerei să revină formaţiunilor care nu dau premierul”
 

Citeste articolul pe RomaniaTV