joi 29 iulie 3:00 PM

Abonare la google news

Impresarul lui Florin Salam declarații bomba despre Fulgy: „E copilul tău!”

Impresarul lui Florin Salam, Florin „Bamboo”, a făcut declarații scandaloase despre Fulgy și Dan Bursuc. Acesta susține că fiul Clejanilor este de fapt copilul lui Dan Bursuc.


”Dan Bursuc… Felicitări, Dane, are toate ”arfele” lui Bursuc. ”Ștocar” de meserie. E tot chipul tău. Băi, fraților, toate ”arfele” lu tac-tu Bursuc le ai, Fulgy. Vioricooo, tare cuminte ai mai fost! Să moară tata de nu e copilul tău. Du-te și fă-i analizele… Vă pupă Bamboo. Frații mei lăutari… Fratele meu, Bursuc, mai are un copil”, a scris Florin Bamboo într-o postare publică pe contul lui de socializare, potrivit CanCan. 

Este posibil ca aceste afirmații incredible făcute de fostul impresar al lui Florin Salam,  să fie de fapt un atac direct îndreptat către Dan Bursuc și către Clejani.


Florin Salam, adversar înverşunat al vaccinării

Florin Salam a vorbit despre subiectul momentului în shobiz-ul românesc, cazul lui Fulgy, fiul Clejanilor. „Fulgy e prietenul meu. Ţin la el foarte mult. E talent mare, dar lumea nu-şi dă seama. Ei l-au zăpăcit, de mai spune şi el  vorbă-două. E cel mai mare talent din România, pentru mine nu există altul mai mare. Dacă n-ai un Fulgy, să ţi-l cumperi!

Are părinţi valoroşi, ce să-l mai iau eu sub aripa mea! Dacă e cineva care să-l protejeze, să-i dea poftă de viaţă şi financiar să-i dea putere, sunt părinţii lui care pot să-l ajute”, a spus Salam, la Xtra Night Show. „E puştan, are voie să copilărească. Şi glumele sunt tot de puştan”, a mai spus manelistul.

Salam a vorbit şi despre pandemia de coronavirus. „Dacă vine valul 4, mă angajez. Zugrav”, a glumit el.

Totuşi, el nu glumeşte când vine vorba de vaccinuri. Întrebat dacă s-a vaccinat, Florin Salam a afirmat retoric: „Tu crezi că vreau s-o mierlesc? Dacă tu o mierleşti, nu te plânge nimeni, dar ia uite pe mine! Aşa că nu mă vaccinez, staţi liniştiţi„. Declaraţi vine deşi fratele lui Florin Salam a murit la doar 45 de ani, toamna trecută, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

În altă ordine de idei, Salam spune că, deşi suntem abia la sfârşitul lui iulie, are programul încărcat zilnic, până la sfârşitul anului. „Vă rog din suflet anul ăsta nu mai veniţi cu nicio nuntă, nu mai am timp pentru nimic. De la anul. Nu mai am timp pentru nicio vacanţă anul ăsta. De-aia am nervi”, a transmis Salam.

Romaniatv.net


Stirile.eu