vineri 22 octombrie 10:01 AM

Abonare la google news

Imaginile suferinței în familia lui Borcea. Problemele medicale au lovit fără milă

Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, trece prin momente dificile. Fostul fotomodel se confruntă cu grave probleme de sănătate. Frumoasa blondină a fost surprinsă într-o ipostază în care puțini au avut ocazia să o vadă. Cum a fost filmată vedeta aflați din textul de mai jos.


Valentina Pelinel, surprinsă într-o ipostază neaşteptată

Valentina Pelinel este considerată de mulți una dintre cele mai frumoase femei din România. La 40 de ani, ea arată ca atunci când era fotomodel și nemăritată. Blondina ne-a obișnuit să strălucească cu zâmbetul ei larg, însă acum se află la ananghie. Soția fostului acționar al clubului Dinamo Cristi Borcea a fost surprinsă de paparazzi de la WOWbiz în timp ce ieșea dintr-o unitate medicală. Dar nu oricum, ci în cârje.

Se pare că partenera de viață a lui Cristi Borcea are probleme la nivelul picioarelor. Cel mai probabil, ea a avut nevoie să stea internată timp de câteva zile. Asta lasă de înțeles bagajul voluminos cu care a fost văzută ieșind din clinică. Și pentru că banii nu reprezintă o problemă pentru ea, Pelinel a fost tratată la o clinică particulară.


Soția lui Cristi Borcea are mari probleme de sănătate

Valentina Pelinel se deplasează destul de greu. Fostul model a avut nevoie de ajutor pentru a putea merge acasă.

În clipa în care a părăsit unitatea medicală, soția lui Cristi Borcea a fost întâmpinată de doi prieteni apropiați. Bărbatul a ajutat-o cu bagajul, care arată că femeia alături de care fostul șef de la Dinamo și-a găsit liniștea, dar i-a oferit și un buchet frumos de flori. La rândul ei, femeia care o aștepta pe Valentina i-a deschis portiera blondinei și a ajutat-o să se urce pe scaunul din față.

La momentul respectiv, Valentina Pelinei era îmbrăcată cu un trening de culoare închisă și abia putea păși. Momentan nu se știe dacă vedeta are o problemă la picior sau de altă natură. Mulți cred că este posibilă această variantă, pentru că soția lui Cristi Borcea s-a mai confruntat în trecut cu o problemă de sănătate. În 2014, ea a căzut la schi și și-a rupt ligamentul încrucișat anterior și și-a fisurat meniscul. A avut nevoie de două luni de recuperare, timp în care a stat cu piciorul în orteze, a făcut exerciții speciale, nu a purtat tocuri și a renunțat si la sport. Valentina nu a apelat nici atunci nu a apelat la medicii de la stat din România. I-a preferat pe cei din Statele Unite ale Americii.

Playsport.ro


Stirile.eu