Abonare la google news

Imagini ireale: au vrut la Budapesta pentru meciul Ungaria

Imagini ireale: au vrut la Budapesta pentru meciul Ungaria – Franța, dar au nimerit în Centrul Vechi din București! 6 francezi trăiesc o aventură frumoasă, după ce au greșit orașul în care se desfășura partida țării lor. 

Suporterii nu sunt de acuzat, nici organizatorii Euro nu au nimerit de fiecare dată. Așa că nu este de mirare că și suporteri de rând mai au parte de confuzii. Oricum, fanii vor avea o poveste amuzantă de împărtășit cu prietenii, după ce se vor întoarce acasă.

Imagini ireale: au vrut la Budapesta pentru meciul Ungaria – Franța, dar au nimerit în Centrul Vechi din București! Cum a fost posibil

Cele 11 orașe care au organizat acest turneu final le-au dat mari bătăi de cap organizatorilor. Mai ales confuzia dintre București și Budapesta, care se întâlnește destul de des. Nu de puține ori, suporterii au râs de aceste erori pe rețelele de socializare ale competiției. Iar postările au fost, uneori, chiar date jos, tocmai pentru a nu induce fanii în eroare.

Se pare că nici cei 6 suporteri francezi n-au fost atenți. Au vrut să se alăture celor aproape 5000 de fani ai „cocoșilor” care au făcut deplasarea pentru partida cu Ungaria. Doar că, micul grup de prieteni s-a trezit în București, din cauza unei confuzii. Amuzant este că trei dintre ei aveau bilete pentru Budapesta, iar alți trei la București. Toată lumea s-a păcălit, inclusiv compania aeriană cu care s-au deplasat tinerii.

Francezii au petrecut de minune în capitala noastră

Francezii n-au disperat, dimpotrivă, au profitat de oportunitate și s-au distrat în Centrul Vechi. Chiar dacă rezultatul cu Ungaria nu i-a mulțumit, tinerii au rămas cu distracția. Mai mult, au decis că își vor prelungi sejurul la București. Vor urmări partida decisivă, cu Portugalia, tot din capitala noastră. Franța poate câștiga grupa, iar asta ar însemna că ar putea ajunge să joace în optimi chiar la București.

Arena Națională va mai găzdui doar o partidă la acest turneu final, pe 28 iunie. Este vorba de o partidă din optimile de finală și Franța poate fi una din echipele care vor sosi la București. În acest caz, lucrurile s-au aranjat cum nu se poate mai bine pentru aventurieri. Se vor bucura de tot ce are mai bun Bucureștiul pentru încă o săptămână, apoi vor putea asista, în sfârșit, din tribune, la o partidă a favoriților.

Acum tot ce rămâne este ca naționala lui Didier Deschamps să învingă Portugalia lui Cristiano Ronaldo.

Citeste articolul pe PlaySport