marți 21 septembrie 5:18 PM

Abonare la google news

Imagini dezolante din „Ștefan cel Mare”! Starea jalnică în care a ajuns stadionul Dinamo și cum arată masa presei

Stadionul lui Dinamo arată din ce în ce mai rău, iar o parte dintre fanii care au asistat la meciul cu FC Botoșani (1-2) probabil că nu vor mai reveni curând în „Ștefan cel Mare”.


Dinamo pierde meciuri pe bandă rulantă, dar nici condițiile din „Groapă” nu sunt deloc bune, în condițiile în care nimeni nu mai face curățenie măcar săptămânal. În plus, roș-albii au avut probleme mari și cu nocturna, fiind la un pas să piardă la „masa verde” partida cu formația antrenată de Marius Croitoru.

„Câinii” au mari probleme cu banii și nu-și permit să joace nici măcar derby-urile pe Arena Națională, stadion care a arătat decent la meciurile pe care le-a jucat aici Rapid și FCSB.


Imagini horror de pe stadionul Dinamo! Cum arată masa presei

Lucrurile merg pentru Dinamo cum nu se poate mai rău. Condițiile pe care le oferă acum arena din „Ștefan cel Mare” sunt jalnice, chiar și în zona VIP.

Jurnaliștii care asistă la meciurile „câinilor” și la partidele celor de la Academica Clinceni au serioase probleme în a-și face meseria așa cum trebuie, așa cum reiese din fotografiile distribuite pe Facebook de jurnalista Dochița Moșoianu.

Scaunele sunt foarte murdare, unele dintre ele sunt chiar rupte, iar laptopul ar trebui să-l ții în brațe.

Sticlele de suc și de bere nu mai sunt strânse de nimeni (foto), iar arena din centrul Capitalei a a ajuns o veritabilă sursă de infecție pentru spectatorii prezenți.

Audiența de pe stadionul Dinamo a scăzut treptat: dacă la începutul campionatului în jur de 5.000 de fani veneau la meciuri, acum sub 2.000 de oameni mai asistă la partidele unei echipe care pare condamnată la retrogradare.

Prosport.ro


Stirile.eu